20180324

23.3.

Tämä aamu oli sitten taas pitkäännukkumisen aamu. Noustessani oli auringossa plussalla 2.4 astetta. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Jeremian kirjaa.

Denis ja Daniel käväisivät hakemassa halkaisukirveen, kun Denikseltä oli rikkoutunut oman kirveen varsi. Halkoi pihaltaan kaatamiaan puita. Joimme kahvia ja kuka mitäkin.

Kävimme syömässä Marja-Leenan kanssa lounaan Halpa-Hallin noutopöydästä. Samalla reissulla kaupassa.

Kävin hiihtelemässä luistelusuksilla Kusiaismäessä 21 km. Sellaista ei kovin nopeaa hiihtoa - no, alle 2 h kuitenkin. Tänään jäi taakse 2100 km "kilometripylväs" - 2103.2 km näille lumille. Mennessäni hiihtämään n. 3 astetta miinuksella, palatessani 5. Aivan pilvetön sininen taivas ja auringonpaiste.

Palattuani hiihtolenkiltä kirjoitin SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteisen rukousrintaman Rintamapostin nro 18. Lähettelin sen s-postilla niille, joille se menee sillä tavalla. 

Kävin Rantalan Jussin kanssa monistelemassa kyläiltajulisteen/kutsun, Saarijärven kylien kutsu-infon ja Rintamapostin - kaksi viimeksimainittua niille, joille se menee postin kautta, kädestä käteen, tai postilaatikkon vietynä.

Kun tulin kotiin laitoin takkaan tulen. 

Iltapalaa ja teetä.

Tuli katsotuksi naisten mc-ampumahiihdon pikakisaa, Venäjältä.

"Evankelistan (Smith Wigglesworth) 12 maaliskuuta 1947 tapahtuneen kuoleman jälkeen lähetyssaarnaaja James Salter kirjoitti appensa kunnianosoitukseksi: "Kun hän alkoi palvella ja rukoilla sairaiden puolesta, monet hänen vanhoista ystävistään pilkkasivat häntä julkisesti, mutta vuosien vieriessä hän kykeni kasaamaan tulisia hiiliä heidän päänsä päälle rukoilemalla heidän terveytensä puolesta. Monet, jotka olivat pilkanneet ja ivanneet häntä julkisesti, etsiytyivät hänen luokseen salaa ja yöaikaan saadakseen vanhurskaan miehen hartaan rukouksen siunauksen osakseen.
Salter lisäsi, että jokainen postilähetys toi todistuksia ihmisiltä, jotka olivat lukeneet kirjan Kasvava usko. "Kaikissa maissa sen yksinkertainen ja riittävä sanoma "usko ainoastaan" oli liittänyt kymmeniä tuhansia ihmisiä yhteen elävän, pelastava, parantavan Herran Jeesuksen kanssa." (Sithh Wiggleseorth, Pyhän Hengen voitelu, s. 138, 139, Kristillinen Kirja- ja Musiikki Kustannus, Pietarsaari 2004).

Siunausta!

Ps. "Rakkaat lapseni, teidän vuoksenne minun on jälleen kärsittävä synnytystuskia, kunnes Kristus saa muodon teissä" (Gal. 4:19).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti