20180322

22.3.

Sydämelliset syntymäpäiväonnittelut meijjän Timolle - Timo Kuusjärvelle!

Nousin ennen 7. 14.5 astetta pakkasella. harmaata. Valmistauduin viemään Emilian ja Danielin kouluun, mutta Terhi-Marjalta tuli viesti, että eivät ole menossa tänään kouluun.

Söin aamupalaa ja join kahvia. Lueskelin kirjaa. 

Denis pyysi kanssaan hakemaan - hänellä kun ei ole nyt auto käytössä - verkkoa puita varten Hankkijasta. Oli eilen kaatanut jonkun puun pihasta ja tekee niistä polttopuita.

Palattuani piti vielä jotakin syödä ja kahvia juoda.

Luin Jeremian kirjaa. ;arja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Kirjoittelin Saarijärven kylien kutsu-infon edellisestä ja seuraavasta kyläillasta. Tein myöskutsun/julisteen seuraavaa kyläiltaa varten. Lähettelin nuo molemmat s-postilla niille, joille ne menevät s-postina. Julisteen/kutsun laitan tämän jutun loppuun.

Söimme. M-L leipoi tänäänkin ruisleipää.

Kävin hiihtelemässä Kusiaismäessä 21 km. Satoi lunta - välillä sakeastikin. Tuuli - välillä kovastikin. Mennessäni 1 aste lämmintä, palatessani 1 aste pakkasella. 

Kävin Bågmanin Tuomolla laitattamassa pohjapaerafiinia luistelusuksiin. Siinä sitten muutakin voidetta tuli pohjiin. Ollut aiemmin jo puhetta asiasta. Nyt oli Tuomo soitellut hiihtreissuni aikana.

Laitoin takkaan tulen.

"Anna minulle sata saarnaajaa, jotka eivät pelkää muuta kuin syntiä eivätkä kaipaa muuta kuin Jumalaa, enkä välitä rahtuakaan siitä, ovatko he pappeja vai maallikkoja, koska he ravisuttavat helvetin portteja ja perustavat taivaan valtakunnan maan päälle. Jumala vastaa rukoukseen" (John Wesley).

Siunausta!

Ps. "Emmekä tiedä, mitä meidän pitäisi tehdä. Sinuun meidän silmämme katsovat" (2. Aikak. 20:12).Ei kommentteja:

Lähetä kommentti