20180328

28.3.

Noustessamme 5.3 astetta miinuksella. Vähän oli harmaata. Ohuen kerroksen oli satanut lunta. Aurinko kyllä kuumotteli pilven läpi. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia/teetä. Pian alkoi aurinko näkymään siniseltä taivaalta. Luin Valitusvirsiä - sellainenkin kirja kun löytyy Raamatusta. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Kävimme M-L:n kanssa kylällä asioilla - hän kaupassa, minä tankkaamassa autoa, viemässä kirjeen postiin ja ostamassa patterin verensokerimittariin.

Tuotuamme tavarat kotiin kävimme hakemassa Danielin koulusta. veimme hänet kotiin, jossa sisko-Emilia oli kipeänä.

Söimme - myös kahvia.

Kävin hiihtämässä Tarvaalan ladulla 20 km - 4 x 5 km - perinteisen suksilla ja luistelusauvoilla. Olikin nopeassa tempossa vaihtuvaa säätä. Välillä sininen taivas ja auringonpaiste, välillä sää muuttui lumisateeksi, joka tuli jonkinaikaa alas hitaina pumpulimaisina hahtuvina, jonkinajan kuluttua pienempinä hiutaleina ja kohta pieninä rakeina. Mennessäni oli n. 2 astetta miinuksella, palatessani 1 asteen.

Kahvia.

19:ksi menimme M-L:n kanssa Pylkönmäen kirkkoon Pekka Simojoen konserttiin.

Palattuamme Pylkönmäeltä laitoin tulen takkaan. Söimme iltapalaa ja joimme teetä.

Tänään tuli Timolta kuva Milenasta, joka oli hänen kanssaan kalassa järven jäällä. Siinäpä tyttö oppii nekin hommat jo pienenä. Pialta tuli kuva iloisennäköisestä pikkusiskosta - Minjasta.

"Aseta Jumala etusijalle

Jumala, Pyhä Henki, haluaa meidän ymmärtävän selkeästi, että me olemme Jumalan sanansaattajia täällä alhaalla edistääksemme Hänen suunnitelmiaan. Voimme sallia luonnollisen mielemme syrjäyttää hänet valtaistuimelta, mutta jos sen teemme, emme pääse käsiksi niihin aarteisiin, jotka Jumala meille on varannut. Jumalan Sanan on saatava etusija. Se ei saa olla toisella sijalla. Jos me epäilemme Jumalan Sanaa, olemme siitä hetkestä alkaen lakanneet menestymästä ja olemasta aktiivisia hengellisesti. Jumalan Sanaa ei tule ainoastaan katsella ja lukea, vaan vastaanottaa Jumalan Sanana, joka antaa meille elämän" (Smith Wigglesworth, Pyhän Hengen voitelu, s. 50, Kristillinen Kirja- ja Musiikki Kustannus 2004).

Siunausta!

Ps. "Älkää rakastako maailmaa, älkää sitä, mikä maailmassa on" (1. Joh. 2:15).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti