20180325

25.3.

Kellojenkääntövuorokausi - ja kesäänpäinhän sitä aina käännettään. 2.2 astetta pakkasella noustessamme. Harmaata. Lunta satanut. Aamupalaa ja kahvia.

10 aikaan haimme Salmen ja menimme helluntairukoushuoneen alakertaan rukoushetkeen - 5 rukoilijaa. 

11 alkoi tilaisuus yläkerrassa. Tarmo Moisio johti. Hän ja Jussi Rautanen olivat musiikissa - ts. laulattivat yhteislauluja Hoosiannasta alkaen. Mika Turunen piti saarnan. Tilaisuuden aikana hän vaimonsa Ann-Niinan kanssa kertoivat, että Jumala on johdattamassa tätä pidettyä pastoripariskuntaa pois Saarijärveltä. Aina on tärkeintä olla Jumalan johdatuksessa.
Tilaisuuden jälkeen oli alakerrassa kahvitarjoilu.

Syötyäni menin hiihtelemään perinteistä Tarvaalan ladulle 10 km  - 2 x 5 km. Ensimmäisellä kierroksella aukaisin ladun, sillä lunta oli tullut aikalailla - ja tuli koko ajan. N. 4 astetta pakkasella.

Daniel kävi samaa koulua käyvän pojan kanssa meilläkin virpomassa. Emiliakin oli kavereidensa kanssa samassa hommassa jossain päin Tarvaalaa.

Kävin välillä kotona juomassa kahvit - ja seuraamassa naisten ampumahiihdon mc:n viimeisen kilpailun. Siinä ratkaistiin cupin voitto. Äärimmäisen jännittävä kilpailu - ja Kaisahan sen voitti.

Kävin vielä hiihtelemässä avaamallani ladulla tarvaalassa 10 km - 2 x 5 km.  Nyt ei satanut, eikä tuullut. Selkeääkin oli. Auringonlaskukin näkyi. Pakkanen vähän kiristyi - n. 7 astetta. 

Kävin paluumatkalla hiihtämästä "Terheillä". Emilia virpoi minut heidän eteisessään. Annoin molemmille virpojille - Emilialle ja Danielille - vitoset. Denis sanoi, että haluanko mennä saunaan, että he juuri kävivät. Danielin kanssa kävimme oikein kunnon löylyissä pariin otteeseen. 

Selvittyäni kotiin laitoin tulen takkaan. Taivaalla oli puolikas, kirkas, kuu. Mukavantuntuinen sää. Olisi mukava vaikka jossain laavulla istuskella tulilla.

M-L oli keittänyt mannapuuroa. Seoli hyvää karppisokerin ja kanelin kanssa.

"Seurakunta on Kristuksen ruumis. Sen palvonta lähtee sydämestä ja ilmaisee kaipausta päästä Jumalan läsnäoloon. Vain yksinkertaisuus vie meidät sinne......
Kuinka sydämeni kaipaakaan syvää Jumalan näkyä. Maailma ei voi sitä antaa. Sitä paikkaa, jossa voimme nähdä Herran..." (Smith Swigglesworth, Pyhän Hengen voitelu, s. 219, Kristillinen Kirja- ja Musiikki Kustannus 2004).


Siunausta!

Ps. Minä olen Kristuksen kanssa ristiinnaulittu, ja minä elän, en enää minä, vaan Kristus elää minussa; ja minkä nyt elän lihassa, sen minä elän Jumalan Pojan uskossa, hänen, joka on rakastanut minua ja antanut itsensä minun edestäni" (Gal. 2:19-20).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti