20190210

10.2.

Taitaa tulla kevät nopeasti tänä vuonna kun tuo aika menee niin nopsaan - jo yli 1/3 eletty helmikuutakin. Koetetaan pysyä vauhdissa mukana - ts. elämässä. Kaikkein parhaiten se onnistuu Jeesuksen seurassa, Jumalan tahtoa ja Pyhän Hengen johdatusta kysellen - se kyselyhän on sitä rukousta. joten rukoillaan. Liitetään siihen myös ylistystä ja kiitosta. On tärkeää rukoilla omien henkilökohtaisten asioiden puolesta, mutta ei unohtaa myöskään esirukousta. Jos meidän jotakin todella tulee tehdä, niin rukoilla.

Sunnuntaihinhan sitä saimme heräillä. Katon lappeilta roikkuivat paksut lumet, jotka suojasään vuoksi olivat luistamassa pois katolta. 1.0 oli plussalla noustessamme. Aamupalaa ja aamukahvia.

10:ksi ajelin helluntairukoushuoneelle rukoushetkeen alakertaan - 5 rukoilijaa. Hain mennessä Salmen mukaan.

11 alkoi yläkerrassa tilaisuus, jossa oli vierailijoita Pohjanmaalta. Kokouksen jälkeen oli alakerrassa kahvitarjoilu. Sain yllättävää palautetta su. 3.2. klo 11 pitämästäni saarnasta. oli kuulemma ollut hyvä. Samalla tuli myös hyvää palautetta pukeutumisestani. Nuo molemmat asiat voit tarkistaa Uskotv:sta Saarijärven Helluntaiseurakunnan kohdalta. Voipi olla, että se puhe sinne tulee joskus, jos ei vielä ole. Marja-Leena ei lähtenyt kokoukseen, kun ei tuntenut itseään hyvävointiseksi. Netsitäkinhän sitä Jumalan Sannaa saa.

Tulin kaupan kautta kotiin. Jotakin ruokaa ja kahvia suihin.

Seurasin Salpausselän mc-kisoja. Terhi-Marja, Denis ja Emilia käväisivät. Joimme kahvit. Daniel oli mennyt laskettelemaan.

Tulikin tuli tuikattua takkaan. M-L lueskeli kirjaa.

Kävin 8.3 km "hissuttelulla" Tarvaalan suunnassa. Yli 2 astetta lämmintä. Rillit pisaroissa. Pyörätiellä epätasaista märkää sohjoa.

Iltapalaa ja teetä.

Tuli Pialta mukava - hellyttävän näköinen - kuva kahdesta pienestä tytöstä, jotka seisovat sohvalla vierekkäin ikkunan edessä ja odottavat isiä tulevaksi töistä kotiin. Milena ja Minja.

"... Monille uskoville on esimerkiksi opetettu, että kielilläpuhumisen lahja ei kuulu meidän aikaamme. Koska he ovat saaneet tällaista virheellistä opetusta, heiltä puuttuu usko tämän lahjan vastaanottamiseen. ..." (Robert L. Brandt, Hengen lahjat, Kansainvälinen Kirjeopisto, Ristin Voitto 1981, s. 36).

Siunausta!

Ps. "Silloin Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: Oi vaimo, suuri on sinun uskosi, tapahtukoon sinulle, niinkuin tahdot. Ja hänen tyttärensä oli siitä hetkestä terve" (Matt. 15:28).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti