20190219

19.2.

Sydämelliset syntymäpäiväonnittelut Aholan Soilelle vielä tässäkin!

Sydämelliset nimipäiväonnittelut täältä meiltäpäin Mannin Eijalle ja "Laurin" Eijalle!

2.3 astetta plussalla noustessani tiistaihin. Aamupalaa ja papukahvista keitettyä kahvia. Kävin viemässä Emilian ja Danielin kouluun 8:ksi. Emilialla oli sukset mukana, että saa hiihtää välitunnilla. Palattuani kotiin heittelin katolta pudonneita lumia pois etupihan puolelta. Mukavaa aamuverryttelyä - sitä ns. "hyötyliikuntaa". Jatkoin aamupalaa ja kahvia.

Luin 2. Korinttolaiskirjettä. Rukousta.

Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

11:ksi riensin helluntairukoushuoneelle Päivärukoushetkeen - 4 henkeä.

Paluumatkalla rukoushetkestä käväisin hakemassa avaimen kaupungintalolta SAARIJÄRVI RUKOILEE-iltaa varten. Se kun on hiihtoloma ensi viikolla, niin silloin en sitä olisi saanut.

Ruokaa ja kahvia.

14 hain Emilian ja Danielin koulusta meille. Pelasivat M-L:n kanssa Salomo-peliä.

Terhi-Marja haki lapset töistä tullessaan. 

Laitoin tulen takkaan.

18:ksi menin Häkkilän-Peltokylän-Kohmun yhteiskristillisen rukouspiirin kokoontumiseen One Way-seurakuntaan. Mennessä hain videotykin "Terheiltä" ja vein sen Lahtelan Veikolle, että voi valmistautua näyttämään laulujen sanoja SAARIJÄRVI RUKOILEE-illassa. Yhteislaulujen sanat olivat kuulemma jo tulleet Timo Kuusjärveltä hänelle.

Illassa oli tarjoilua, yhteislaulua, rukousta, minun puheeni aiheesta, josta viimeksi aloitin ja pyydettiin jatkamaan tällä kertaa, keskustelua. 10 henkeä paikalla.

Kotiin tultuani iltapalaa ja kahvia.

"Olennaisissa asioissa yksimielisyys; epäolennaisissa vapaus; kaikissa asioissa rakkaus" (Jostakin olen tuollaisen lainannut. Siinä se laitettiin Augustinuksen sanomaksi).

Siunausta!

Ps. "Silloin minä muistin Herran sanan, jonka hän sanoi: Johannes kastoi vedellä, mutta teidät kastetaan Pyhällä Hengellä" (Apost. teot 11:16).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti