20190212

12.2.

Niin ne päivät vilistävät ja kelit muuttuvat. Noustessani oli 6.6 astetta pakkasta. Hyvä, että tuli ne katolta pudonneet lumet otettua eilen pois. Tänään olisi jo tarvittu muutakin kuin muovilapiota. Vähän lämmittelin eilistä kahvia mikrossa ja ryyppäilin mukillisen. Vähän muutakin suuhunpantavaa. Kävin viemässä Emilian ja Danielin kouluun 8:ksi. Palattuani jatkoin aamupalaa ja -kahvia. Luin 1. Korinttiolaiskirjettä. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Ajelimme 12:ksi tk:lle. M-L meni hammaslääkäriin. Minä verikokeisiin ja samalla varaamaan ajan kuulotestiin. Kun hommat oli hoidettu ajelimme kaupan kautta kotiin.

14 kävin hakemassa Danielin ja Emilian koulusta meille. Entinen naapurinpoika tuli kyydissä kotiin myös.

Välipalaa ja kahvistelua.

Terhi-Marja kävi töistä tullessaan hakemassa lapset.

Söimme päivällistä

Sytyttelin tulen takkaan.

Kävin "hissuttelemassa" 8.3 km lenkin Tarvaalan suunnassa. Passasihan sitä reippailla tähtitaivaan alla - ja kuukin puolikkaana siellä killisteli. Pakkasta yli 7 lähtiessä, 8.8 palatessa.

Iltapalaa ja teetä.

M-L lueskeli kirjaa.

"Kristuksen ruumiin jäsenenä sinulla on suoritettavanasi hengellinen tehtävä. Varustaessaan sinua tähän työhön Jumala on antanut sinulle lahjan, mahdollisesti useitakin. Jokaisella jäsenellä on ainakin yksi lahja. Melkein jokaisessa Raamatun kohdassa, jossa mainitaan lahjat, sanotaan olevan jokaista jäsentä varten. ...

... Hengen lahjat ovat peräisin vain yhdestä alkulähteestä - Jumalasta" (Robert L. Brandt, Hengen lahjat, Kansainvälinen Kirjeopisto, Ristin Voitto 1981, s. 26).

Siunausta!

Ps. "Jokainen hyvä anti ja jokainen täydellinen lahja tulee ylhäältä, valkeuksien Isältä, jonka tykönä ei ole muutosta, ei vaihteen varjoa" (Jaak. 1:17).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti