20190222

22.2.

Perjantaitahan sitä. Noustessa 20.7 astetta pakkasta. Aurinkokin alkoi kohta nousta punaisena. Selkeä taivas. Aamupalaa ja kahvia. Kävin viemässä Emilian ja Danielin Paavonrinteelle 8.30:ksi. Oli taas siellä koulun laskettelupäivä. Palattuani jatkoin kahvistelua ja aamupalaa. Luin 2. Korinttolaiskirjettä. Rukousta. Laitoin takkaan tulen. Marja-leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. 

Luin vähän kirjaa.

M-L kävi kylällä kauppa-asioilla. Samalla reissulla haki Danielin ja Emilian laskettelurinteestä meille.

Ruokaa ja kahvia.

Päivän mittaan poljeskelin pyörää pari kertaa, 5 min. kerralla - vain, että vähän lihakset lämpiävät. venyttelin "lievästi."

15 lähdin parin meille tulleen kilpailijan kanssa Halli-yleisurheilun SM-kisoihin. Lajini 3000 m kävely. Sijoitus 2. 

...että sellaistakin....

Kisat jatkuvat tänään huomenna ja sunnuntaina eri yleisurheilulajeillä. Tänään kaksi suomalaista teki eri sarjoissa - miesten ja naisten - kaksi maailmanennätystä kävelyssä.

Kahdelle urheilijalle oli tilaisuus tarjota Jumalalla on sinulle asiaa-vihkosia - eivät nyt kelvanneet. Vastaanottoahan on monenlaista.

Palkintojenjaon jälkeen lähdimme ja ajelimme kotiin. 

Tero, Mari, Aaro, Eelis ja Nooa olivat meillä kun saavuin kotiin. Jatkavat huomenna Pyhälle, Lappiin.

Söimme iltapalaa - mm. kahdenlaista M-L:n paistamaa hyvää pizzaa - ja joimme kahvia, mehua ja kuka mitäkin.

Kävimme Teron kanssa saunassa - mukavahan se on esikoispojan(kin) kanssa aina silloin tällöin yhdessä saunoa. "Hyviä tyyppejä" ovat kaikki kolme lastamme!. Kiitollinen saa olla Jumalalle.

Siunausta!

Ps. "...minä riennän kohti päämäärää, voittopalkintoa, johon Jumala on minut taivaallisella kutsumisella kutsunut Kristuksessa Jeesuksessa" (Fil. 3:14).



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti