20190208

8.2.

1 aste miinuksella noustessani perjantaihin. Eikäpä se illallakaan vielä - ainakaan nukkumaanmennessäni - ollut plussalla tuo säätila. Aamukahvit keittelin ensiksi - pavuista jauhoin pöönät. Hörppäiltyäni mukillisen - kauraleivän kanssa - kääppäisin viemässä mukavat koulukkaat - Emilian ja Danielin kouluun 8:ksi. Jatkoin aamupalaa ja kahvistelua. Luin 1. Korinttolaiskirjettä. Rukousta ja torkkumista.

12 hain Danielin ja Emilian, sekä heidän naapurinsa pojan, koulusta kotiin heille.

Ruokaa ja kahvia.

Kävin viemässä Marja-Leenan tk:een sydänfilmiin ja lääkärinvastaanotolle. Ajelin kotiin ja tiskailin tiskit. Sitten hakemaan M-L tk:sta. Kaupan kautta kotiin.

Kävin 8.3 km juoksuhissuttelulenkillä Tarvaalan suunnassa. Sateli lunta. 0.6 astetta plussalla lähtiessä, 1 palatessa. Pyörätie luminen. Palattuani kotiin poljeskelin kuntopyörää 30 min., jäykkyydellä 10, janalla 0-10. Samalla luin kirjaa.

Soittelin velimiehelle kotipuoleen.

Iltapalaa ja teetä.

Terolta tullut kuvia M-L:n älykkääseen puhelimeen työmatkalta. Kovin on kesäistä ja palmut huojuvat. Olisi siellä mukava käydä lenkeillä. Siunausta sinne!

"... Kristuksen ruumiin ykseys on tosiasiassa osa Pyhän Hengen ensimmäisistä tehtävistä. Hän ei vain anna meille hengellistä elämää ja sitten päästä meitä matkoihimme. Hän kastaa meidät Kristuksen ruumiiseen (1. Kor. 12:13). Hän upottaa meidät sisään juutalaisten ja pakanoiden, orjien ja vapaiden kanssa riippumatta siitä, keitä me olemme. Sitten hän saattaa meidät kaikki juomaan, juottaa ja kyllästää meidät samalla Hengellä. Mutta ei itsemme korottamiseksi tai kilpaillaksemme keskenämme. Jumalan jatkuva tarkoitus on, että me palvelemme ja rakennamme seurakuntaruumista" (Stanley M. Horton, Mitä Raamattu sanoo Pyhästä hengestä, Aika Oy 1996, s. 228).

Siunausta!

Ps. "Joka ei ole minun kanssani, se on minua vastaan; ja joka ei minun kanssani kokoa, se hajottaa" (Matt. 12:30).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti