20190204

4.2.

5.0 astetta pakkasella noustessamme maanantaihin. Marja-Leena halusi käydä viemässä Emilian 9:ksi kouluun, kun samalla kävi katsomassa Danielia, joka on kipeänä. Aamupalaa ja kahvia. Luin 1. Korinttolaiskirjettä. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Käväisin Majakalla kun oli asiaa. Samalla siemaisin siellä kupposen kahvia.

Palattuani kotiin pudottelin lumet asuntovaunukatoksen päältä, ettei "lentävä leppäkerttu" jää kasaan menevän katoksen alle. M-L haki Emilian koulusta heille - sitä ennen oli jonkun aikaa Danielin luona.

Tuli syödyksi ja juoduksi kahvia. Onneksi en tullut syödyksi - no, en kyllä meinannutkaan.

Postilaatikkoon oli tullut postimerkkejä - jotka käytän Rukousrintamapostien postittamiseen. Pidän tätä asiaa sellaisena, joka kertoo Jumalan haluavan Rintamaposteja lähetettävän. Olen kiitollinen Jumalalle asiasta! Tietenkin myös hänelle, joka on tuollaisen asian saanut sydämelleen!

Takkaankin tulin tulen tuikanneeksi.

Kävin palauttamassa pitkävartisen lapion "Terheille". Sillä oli hyvä tiputella niitä lumia, tikapuille kun "kiikkui".

Iltapalaa ja kahvia.

Poljeskelin kuntopyörää 45 min + 15 min., jäykkyydellä 10, janalla 0-10. Samalla lueskelin kirjaa. M-L luki myös kirjaa, jonka tänään sai.

Lisää iltapalaa ja kahvia.

Hiljaista valmistautumista huomiseen puhumiseen, aiheesta, josta pyydettiin.

"Joka 9. kristitty kokee vakavaa vainoa

Yhteensä 245 miljoonaa kristittyä kärsii vakavasta vainosta. Luku on suurempi kuin koskaan aiemmin. Open Doors -järjestön julkaisema tämän vuoden World Watch List raportoi, että maailman väkirikkaimmat valtiot Kiina ja Intia rajoittavat yhä enemmän kristittyjen uskonnonvapautta.

... Tutkimus osoittaa, että seuratuista 150 maasta 73:ssa kristityt kokivat äärimmäistä, erittäin vakavaa tai vakavaa vainoa. Vuosi sitten näitä maita oli 58.

... Vainotut kristityt eivät kuitenkaan ole vain lukuja ja tilastoja. Jokainen 245 miljoonasta vakavasti vainotusta kristitystä on samanlainen ihminen kuin sinä ja minä. On olemassa vain yksi Kristuksen ruumis - seurakunta. Me muodostamme sen yhdessä.

... Meidän tehtävämme on auttaa heitä. Moni miettii valtavien lukujen edessä, miten minä muka voisin auttaa vainottuja kristittyjä. Se on aika helppoa. Voit rukoilla vainottujen puolesta ja mahdollisuuksiesi mukaan tukea Open Doorsin tekemää työtä taloudellisesti. Yhdessä saamme paljon aikaan!" (Miika Auvinen, Open Doors Finland ry:n toiminnanjohtaja. Pääkirjoitus, Open Doors-lehti, nro 1, Helmikuu 2019. s. 3).

Siunausta!

Ps. "Missä ilmoitus puuttuu, siinä kansa käy kurittomaksi" (Sananl. 29:18).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti