20190223

23.2.

Se on ollut Lauantaita. Hyvissä ajoin nousimme. Tämän päivän aikana on ollut lämmintä - vetistäkin, kun aurinko on siniseltä taivaalta paistanut. Tero, Mari, Aaro, Eelis ja Nooa olivat meillä edellisen yön. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia, yms. Tero perheineen lähti 8.15 maissa kohti pohjoista - Pyhätunturia. Rukoilimme lähdössä.

Denis ja Danielkin lähtivät aamulla varhain kohti itänaapuria. Hiihtoloma nääs tuleva viikko. Siksihän ne porukat liikkuvat.

Sanaa, rukousta.

10:ksi ajelin Kolkanlahden hautausmaalle. Siellä - kappelissa - oli yhden iäkkään seurakuntalaisemme siunaustilaisuus, jonka toimitin. Aurinko paistoi ja oli lämmintä kun arkkua vietiin kohti avointa hautaa.

Kolkanlahdesta ajoin hakemaan Salmen rukoushuoneelle rukoustilaisuuteen. Ennätin käydä kahvillakin rukoushuoneen alakerrassa, jossa oli em. hautajaisten muistotilaisuus.

Klo 12 alkoi rukoushuoneen yläkerrassa Esirukoustilaisuus, jossa oli 12-13 aiheena kotipaikkakunta. Klöo 13-14 aiheena oli kotimaa. Rukoilemaan oli tullut 15 henkeä. Yhteislauluihin johtivat Jussi Rautanen ja Maju Aho. Oli valittu hyviä lauluja. Ihan ensimmäiseksi rukoustilaisuuden alkuun katselimme ja kuuntelimme 3-4 min. videon, jossa 104 v Hilja Aaltonen puhui profeetallisessa hengessä. Koin, että oli hyvä rukoustilaisuus. Seuraava "rukouslauantain " esirukoustilaisuus on 16.3. klo 12-14. Sitä ennenhän on SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteinen rukousilta pe. 1.3. klo 18. Vanhalla Kansakoululla. Siitä kutsu jutun lopussa.

Rukoustilaisuudesta tulin kotiin. Söin ja join kahvia. Seurasin myös Seefeldin MM-hiihtojen jännittävä lopun tämänpäiväisessä kilpailussa.

Tuli takkaan.

17 lähdin rauhalliselle 8.3 km kävelylenkille tarvaalan suuntaan. Leutoa ja liukasta. Johdatustakin koin lenkin ajankohdan ajoituksessa.

M-L neuloi.

Iltapalaa ja teetä.

"Älä eiliseen jää

Älä mieleni eiliseen jää,
on eilinen mennyt jo pois.
On eilisen ihanuus jo sinut jättänyt.
On eilisen musta murhe jo hälvennyt.
On eilisen erheet kaikki
jo anteeksi annetut.

Älä mieleni huomiseen käy.
Ei huomisen aurinko vielä näy.
Eivät huomisen pilvien kyyneleet
ole vielä vuotaneet
eikä huomisen päivän myrskyt
ole vielä saapuneet.

Tänä päivänä lahjaksi kaiken saan,
saan Herrani rakkauden.
Tämän hetken tyhjyyteen
saan luonaan täyteyden.
Hän tuskan ja ikävän tullen
minut auttaa lähelleen.
Kun olen lähellään,
kaikki hyvin on"

(Erkki Leminen, Ei Hän sinusta luovu, Karas-Sana Oy 1983, s. 111).

Siunausta!

Ps. "Hänen työtovereinaan me myös kehoitamme teitä vastaanottamaan Jumalan armon niin, ettei se jää turhaksi. Sillä hän sanoo: Otollisella ajalla minä olen sinua kuullut ja pelastuksen päivänä sinua auttanut. Katso, nyt on otollinen aika, katso, nyt on pelastuksen päivä" (2. Kor. 6:1,2).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti