20190202

2.2.

Lauantai. Eilen illalla alkoi nenä valumaan aikalailla. 14 astetta pakkasta noustessamme myöhään. Emilia, Daniel ja Milka nukkuivat vielä pidempään.

Söimme aamupalaa - aamupäiväpalaa - ja joimme kahvia, ym.

Pidimme yhteisen rukoushetken - Emilia, Daniel ja Milka, sekä met, mummi ja vaari, meidän makuuhuoneessa. Ensin luimme kohdan hartauskirjasta.

Tulin seuranneeksi SM-viestejä - hiihto. Marja-Leena leipoi tänään huomiseen lähetyskahvitukseen seurakunnassa. Niin myös Terhi-Marja tahollaan.

Söimmekin jossain vaiheessa - vaikka kyllähän sitä tuli syödyksi pitkin päivää ja juoduksi kahvia.

Kävin viemässä Milkan, Emilian ja Danielin luistelemaan Tarvaalan kaukalolle

Takkaakin tuli lämmitetyksi.

M-L kävi hakemassa lapset pois luistelemasta - ja vei Emilian samalla luokkakaverinsa syntymäpäiville. Terhi-Marja kävi hakemassa hänet pois ja toi meille.

M-L laittoi meille pitaleipiä, joita hyvillä mielin suihimme pistelimme.

Lämmitimme saunan. Milka ja Emilia kävivät ensin saunassa ja sitten Daniel ja minä. Kyllä oli sauna kuuma.

Päivä on ollut harmaa, mutta luonto kaunis ja luminen. Oli jonkinverran lämpöä minussa. Huomenna olisi kaksi puhetilaisuutta - Saarijärven helluntaiseurakunnassa klo 11 Ehtoollisjuhlassa, sekä Pylkönmäellä Ehtoollisjuhlassa - no, sekin "osasto" kuuluu samaan seurakuntaan.

Siunausta!

Ps. "Niin monta kuin Jumalan lupausta on, kaikki ne ovat hänessä "on"; sentähden tulee hänen kauttaan myös niiden ´amen´, Jumalalle kunniaksi meidän kauttamme" (2. Kor. 1:20).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti