20190205

5.2.

Tiistai. Nousun aikaan 11 asteen pakkanen. Aamupalaa ja kahvia. Kävin viemässä Danielin ja Emilian 8:ksi kouluun luistimineen. Palattuani lisää aamupalaa ja kahvia. Luin 1. Korinttolaiskirjettä. Rukousta ja torkkumista.

11:ksi menin helluntairukoushuoneen alakertaan Päivärukoushetkeen - 11 henkeä. Kaupan kautta kotiin. Kahvia.

Marja-Leena ollut päivän miltei sängyssä - flunssa ja kuumetta.

Mäkisen Tapani käväisi.

14 hain Danielin ja Emilian koulusta - kävellen menivät Trvaalan kaukalolta luistinten kanssa koululle, josta nousivat autoon. Daniel meni kotiin ja naapurin pojalle, Emilia meille.

Ruokaa ja kahvia.

Valmistautumista puhumaan illalla. 

Laitoin tulen takkaan.

18:ksi menin Häkkilän-Peltokylän-Kohmun yhteiskristillisen rukouspiirin kokoontumiseen One Way-seurakunnan tiloihin. Kahvistelimme, lauloimme, rukoilimme. Puhuin. Keskustelimme. Valmistelimmepiirin järjestämää SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteistä rukousiltaa, joka on Vanhalla Kansakoululla pe. 1.3.2019. klo 18. 11 henkeä oli paikalla.

Palattuani kotiin söin iltapalaa ja join teetä. Meinasin polkea kuntopyörääkin, mutta en sitten polkenutkaan.

"Miksi on tärkeää rukoilla vainottujen kristittyjen puolesta?

- Olemme heidän kanssaan samaa perhettä, koska kuulumme samaan "Kristus-ruumiiseen". Kannammehan omankin perheen jäsenet rukouksin Jumalan eteen, kuinka emme kantaisi myös vainottuja veljiämme ja sisariamme?

- Vainotut kristityt ja seurakunnat ovat Jumalalle erittäin rakkaita. Hän haluaa, että emme unohda Jeesuksen Kristuksen nimen tähden kärsiviä. Hän kutsuu meitä tukemaan vainottua seurakuntaa rukouksin ja, jos mahdollista, myös omin varoin" (Raija Osaran haastattelu, Open Doors-lehti nro 1 - Helmikuu 2019, s. 29).

Siunausta!

Ps. "Ja yhä enemmän karttui niitä, jotka uskoivat Herraan, sekä miehiä että naisia suuret joukot" (Apost. teot 5:14


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti