20190410

10.4.

Tämä päivämäärä kertoo siitä, että saamme vielä tässäkin lähettää sydämelliset nimipäiväonnittelut Kuusjärven Terolle - meijjän ensimmäiseksi maailmaan tulleelle pojalle! Samoin - ja sydämelliset - onnittelut Haapalan Terolle - meijjän miniän - nuorimman poikamme vaimon veljelle!

Hyvissä ajoin nousin "jalanviljaan". Pakkasella - vaikkei se nyt pakkasella - 5.1 astetta. Aamupalaa ja kahvia. Kävin viemässä Emilian ja Danielin kouluun 8:ksi - menivät ilman reppuja, koska heillä oli koulunreissu Jyväskylään sinfoniaorkesterin konserttiin. Palattuani jatkoin aamupalaa ja kahvistelua. Luin Tiituskirjettä. Loikoilin rukouksen hengessä.

Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Luin hieman kirjaa. M-L neuloi.

13 hain Emilian koululta heille. Daniel oli jo hypännyt bussista heidän kohdallaan.

Ruokaa ja kahvia - ynnä lettuja, joita M-L paistoi.

Eduskuntakauden päättäjäisiä seurasin netin kautta.

Kävin 8.3 km kävelylenkillä Tarvaalan suunnassa. Nastalenkkarit laitoin jalkaan. Aurinkokin yritteli paistaa. Juuri satanut lumi hohteli silloin kirkkaana. Tuuli oli aika viileä. Miinuksen puolella asteet.

19:ksi ajelin helluntairukoushuoneelle Rukousiltaan. Hain mennessä Salmen mukaan. 12 henkilöä. Tarmo Moisio johteli. Ylistyslauluihin hän johteli Rautasen Jussin kanssa. 

Iltapalaksi M-L teki hyviä lämpimiä voileipiä. Teetä.

"Minä uskon ihmeisiin!

Seurakuntamme kuorossa on äiti, joka on rukoillut vuosia poikansa puolesta. Poika oli vajonnut syvälle syntiin teini-ikäisenä. Äiti rukoili: "Jumala, pelasta hänet, mitä se sitten vaatiikin." Sen sijaan, että olisi kääntynyt Kristuksen puoleen, pojasta tuli muslimi. Seitsemän seuraavan vuoden aikana hän hautautui tuohon demoniseen oppiin. Mutta hänen äitinsä jatkoi rukousta. Islaminusko johtipojan syvään masennukseen. Kauheassa epätoivossaan hän hyppäsi kuusikerroksisen talon katolta toivoen tappavansa itsensä. Sen sijaan hän putosi jaloilleen murtaen vain muutaman luun. - ja jäi eloon. Viime sunnuntaina hän tuli ontuen lavallemme ja kertoi, kuinka Jeesus Kristus oli pelastanut hänet ihmeellisesti. Hänen äitinsä istui kuorossa ylistäen Jumalaa ja muistellen monia kyyneleisiä hetkiään rukouksessa. Jumala kuuli hänen huutonsa.

Kiitos Jumalalle ihmeistä tänäkin päivänä!" (David Wilkerson, Jumalan rakastetut, KKJMK OY 2010, s. 69).

Siunausta!

Ps. "Sulillansa hän sinua suojaa, ja sinä saat turvan hänen siipiensä alla; hänen uskollisuutensa on kilpi ja suojus" (Ps. 91:4).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti