20190422

22.4.

2. Pääsiäispäivä, Maanantai. Emme hätäilleet nousun kanssa. Aamupalaa ja kahvia. Luin Hebrealaiskirjettä. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Valmisteluja reissua varten. Terhi-Marja, Denis ja Emilia käväisivät. T-M kirjoitteli minulle taas maahantulokortin - hän kun sen "murteen" hallitsee. 

Kävin urheilukentällä 10 km köpöttelyllä. Aurinko se vain paistoi ja oli mukavan lämmintä - 15-20 välillä. Kaupassa myös "kääppäisin."

Söimme. Myös kahvia.

Pesin painepesurilla talvirenkaat.

Pakkailin rinkkaa ja reppua. M-L paketoi tuliaisia.

Kävin saunanlöylyissä.

Iltapalaa ja teetä.

"Jeesus varoitti meitä pitämään kiinni kevyesti tämän maailman asioista. Meidän täytyy kiittää häntä hänen siunauksistaan ja antaa avokätisesti köyhien tarpeisiin. Mutta me emme saa antaa minkään tästä maailmasta lähtöisin olevan koskaan varastaa sydämiämme. Meidän täytyy olla valmiita kadottamaan kaikki se ja riemuitsemaan hänen uskollisuudestaan.

Jumala ei tahdo meidän tuntevan syyllisyyttä hänen meille antamistaan siunauksista, niin pitkälle kuin me emme käytä niitä kaikkia itsemme ja perheemme hyväksi, ja niin pitkälle kuin pidämme ne käsivarren mitan päässä itsestämme. Älköön sydämesi kaipaus kohdistuko tämän maailman asioihin, vaan Jeesuksen läsnäoloon - lopulliseen todellisuuteen" (David Wilkerson, Jumalan rakastetut, KKJMK OY 2010, s. 94).

Siunausta!

Ps. "Älkää kootko itsellenne aarteita maan päälle, missä koi ja ruoste raiskaa ja missä varkaat murtautuvat sisään ja varastavat. Vaan kootkaa itsellenne aarteita taivaaseen, missä ei koi eikä ruoste raiskaa ja missä eivät varkaat murtaudu sisään eivätkä varasta. Sillä missä sinun aarteesi on, siellä on myös sinun sydämesi" (Matt. 6:19-21).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti