20190417

17.4.

1.1 astetta kylmän puolella klo 7 jälkeen. Aurinko paistoi siniseltä taivaalta. Aamupalaa ja kahvia. Kävin viemässä Danielin kouluun 8:ksi uimavarusteineen. Emilia kipeänä. Palattuani kotiin jatkoin vielä vähän kahvistelua ja aamupalaa. Luin Hebrealaiskirjettä. Loikoilua rukouksen hengessä.

Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. 

Kirjoittelin SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteisen rukousrintaman Rintamapostin 31. Lähettelin sen niille, joille se menee s-postina. Laittelin niiden "rintamalaisten" nimiä kuoriin, joille se menee postin kautta. 

Kävimme Rantalan Jussin kanssa monistamassa. 

Hain Danielin koulusta ennen 15 heille.

Ruokaa ja kahvia.

M-L leipoi tänään sämpylöitä.

Laittelin Rintamaposteja kuoriin.

Kävin 8.3 km kävelylenkillä aurinkoisella Tarvaalan suunnalla. 

Palattuani oli Denis meillä vaihtamassa meidän autoomme kesärenkaita. Paljon kiitoksia! Moottoritilasta kuuluu "jokin ääni". Denis tänään sen tunnisti vesipumpusta tulevaksi - laakerista. Eilen veljet rukouspiirin jälkeen tunnistivat laturin laakerista tulevaksi.

Kävin viemässä Rintamapostit postiin. Osan jakelin lähialueella asuville "rintamalaisille." Lämmintä 14 astetta.

Iltapalaa ja teetä.

M-L:lla kova yskä.

"Monissa seurakunnissa on kyllä paljon hengellistä kuolemaa ja kuivuutta. Monet uskovat ovat tehneet myönnytyksiä vaelluksessaan Jeesuksen yhteydessä, kun taas toiset ovat hullaantuneet maailman nautinnoista. Monet saarnaajat ovat laimentaneet evankeliumin ja heistä on tullut enemmänkin viihdyttäjiä kuin Jumalan puhtaan ja pyhän Sanan palvelijoita.

Mutta jotain ihmeellistä tapahtuu kaikkialla maailmassa, jopa islamilaisissa maissa. On eittämättömiä todisteita siitä, että Pyhä Henki on kansakuntien yllä, ja Kristuksen kunniakas läsnäolo ilmestyy voimallisesti. Se tapahtuu kaikkialla..." (David Wilkerson, Jumalan rakastetut, KKJMK OY 2010, s. 22, 23).

Siunausta!

Ps. "Minä opetan sinua ja osoitan sinulle tien, jota sinun tulee vaeltaa; minä neuvon sinua, minun silmäni sinua vartioitsee" (Ps. 32:8).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti