20190415

14.4.

9 jälkeen plussalla 0.4 astetta. Tosin aikaisemmin nousimme Sunnuntaihin - varsinaiseen eduskuntavaalipäivään. Met kyllä kävimme jo tämän kansalaisoikeuden - äänestämisen - hoitelemassa ensimmäisenä ennakkoäänestyspäivänä.

Tero, Mari, Eelis ja Nooa olivat meillä edellisen yön. Daniel lähti jo vissiin 8 maissa meiltä -virpomispäivä, nääs. Aaro oli Timolla yötä.

Luin Filemonin kirjettä. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. 

Menin 10:ksi rukoushetkeen helluntairukoushuoneelle. Hain mennessä Salmen mukaan. 6 henkilöä.

11 alkoi yläkerrassa tilaisuus. Marja-Leena tuli siihen Teron porukan kyydissä. Tarmo Moisio johti kokouksen. "Takavuosien" Korban-yhtye esiintyi. Lähetysinfoa annettiin myös. Lopussa sanoin jotakin ja johdin rukoukseen.

Kotiin tultuamme laittoi M-L ruokaa. Söimme ja kohta joimme kahvia. Terhi-Marja ja Emilia olivat myös. Toivat mukanaan eilisistä M-L:n synttäreistä jääneitä monenlaisia kakkuja kahvin kanssa nautittavaksi.

Ruuuan ja kahvin jälkeen lähtivät Tero, mari, Eelis ja Nooa kotia kohti.

Kävin 8.3 km kävelyllä Tarvaalan suunnassa. Aurinkoisemmaksi muuttui sää sen aikana.

Illalla tul seurailtua eduskuntavaalien tulospalvelu-ohjelaa netin kautta tuonne 00.30:een. Iltapalaa ja teetä siinä samalla. On rukoiltava hallitusneuvotteluiden puolesta.

"Nyt on aika pitää kiinni luottamuksesta Herraan. Jumalan kansan täytyy tehdä enemmän kuin vain siteerata Raamattua ja laulaa uskossa elämisestä. Ajat muuttuvat niin vaikeiksi, että me tarvitsemme kestävää uskoa. Meidän täytyy luottaa Jumalaan. Meidän on todellakin pakko osoittaa, että Jumala on todellinen - ei pelkkää kuollutta oppia, vaan elävää todellisuutta, joka pitää meistä huolta kovimpinakin aikoina..." (David Wilkerson, Jumalan rakastetut, KKJMK OY 2010, s. 109, 110).

Siunausta!

Ps. "Turvaa herraan ja tee sitä, mikä hyvä on, asu maassa ja noudata totuutta, silloin sinulla on ilo Herrassa, ja hän antaa mitä sinun sydämesi halajaa" (Ps. 37:3-4).  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti