20190411

11.4.

6.0 astetta pakkasella klo 7. Aurinko paisteli hienosti. Aamupalaa ja kahvia. Kävin viemässä Emilian kouluun 8:ksi. Daniel kipeänä. Palattuani jatkoin kahvistelua ja aamupalastelua. Luin Tiitiskirjettä. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Esirukoilimme keittiön pöydän ääressä.

Kävin hiihtelemässä 5 km Tarvaalan latupohjilla. Lunta kun oli satanut, niin saattoi hyvin hiihdellä. Nyt siellä on latu jäljiltäni - mutta ei taia olla pitkään. Hanget hohtivat ja kimaltelivat. Joki kimalteli myös täynnä pieniä timantteja. Pakkasta hiihtämään lähtiessäni 3 astetta. Samalla reissulla hain Emilian koulusta heille.

Ruokaa ja kahvia.

Lueskelin kirjaa. Torkuin. M-L leipoi tänään ruisleipää - siksipä huushollissa taas leijailevatkin hyvät tuoksut. 

Kävin 8.3 km kävelylenkillä Tarvaalan suunnassa. Aurinko paistoi siniseltä taivaalta.

Tänään tuli TV7:sta Paastoa ja rukousta Suomen puolesta -ohjelma. Laitoin sinne rukousaiheen koskien Saarijärveä.

Iltapalaa ja teetä em. ohjelman aikana.

"Eräs teini-ikäinen poika seurakunnastamme kertoi rukoilleensa, että Jumala käyttäisi häntä hänen lukiossaan, joka sijaitsee lähellä tuhoutuneiden kaksoistornien Ground Zero-aluetta. Hän alkoi seisoa ystävänsä kanssa koulun ulkopuolella joka päivä rukoilemassa ääneen. Jotkut pilkkasivat heitä, mutta toiset alkoivat liittyä heihin. Se johti siihen, että koulu antoi heille luvan johtaa raamattuluokkaa koulussa. Nuori mies on ylionnellinen, ja nykyisin jotkut opettajistakin käyvät raamattuluokassa. Hän sanoi: "Voitko kuvitella, että Jumala käyttää pelokasta pientä ei-ketään kuten minua? Jumala tekee yhä ihmeitä" (David Wilkerson, Jumalan rakastetut, KKJMK 2010, s. 69).

Siunausta!

Ps. "Autuaat ne ihmiset, joilla on voimansa sinussa..." (Ps. 84:6a).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti