20190416

16.4.

Sydämelliset 70 v-syntymäpäiväonnittelut täältä meiltä, Marita Latva-Äijölle, Unkariin! Marita oli vuokraemäntämme Enontekiön Hetassa asumisaikoinamme.

Niinikään sydämelliset syntymäpäiväonnittelumme Pirjo Huttuselle, Enontekiön Leppäjärvelle!

10.1 astetta lämmintä auringossa noustessani - ei kovinkaan varahin. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin hebrealaiskirjettä. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Ollessamme pöydän ääressä katsoi M-L ulos ja sanoi: Mikäs iso auto meidän pihassa on? Oli Kiitolinjan auto. Menin katsomaan. Auto oli jo mennyt, mutta pihalla "kökötti" laatikoita pienen nostolavan päällä. Sytykkeitä Rukouselämään 2 -kirjaset olivat saapuneet.

10:ksi ajelin helluntairukoushuoneelle Päivärukoushetkeen - 9 henkeä. Siellä rukoiltiin rukouskirjaselle siunausta.

Palattuani kotiin join kahvit.

Valmistauduin puhumaan illalla.

Välillä piti syödäkin ja juoda kahvia.

Kävin 8.3 km kävelyllä Tarvaalan suunnassa. Sininen taivas. Aika lämmintä.

18:ksi menin One Way-seurakunnan tiloihin, jossa kokoontui Häkkilän-Peltokylän-Kohmun yhteiskristillinen rukouspiiri. Otimme tarjoiluja, lauloimme, rukoilimme. Puhuin aihepiiristä, josta olen puhunut jo useamman kerran. Sitä on toivottu. Keskustelimme. 12 henkeä. Siunasimme myös rukouskirjasia. Siunasimme lopuksi ringissä toisiamme herran siunauksella. Ennen sitä oli mahdollisuus saada henkilökohtaista rukousta. Minuakin haluttiin siunata ensi viikolla alkavalle reissulle.

Kotona iltapalaa ja teetä.

"Älköön yksikään pahantekijä luulko hetkeäkään, että Jumala katsoisi sormiensa läpi räikeää tottelemattomuutta ja pilkkaa Sanaansa kohtaan. Läpi Raamatun me näemme Herran lähettävän tuomion, kun laittomuus valtaa yhteiskunnan. Pilkkaajat naurakoot, mutta pian maailma todistaa Jumalan vastauksen näille saatanallisille hyökkäyksille suunnittelemaansa avioliittoa vastaan. Kristus vertasi naispuolta, vaimoa, seurakuntaan, jota hän kutsuu morsiameksi. Nyt saatana on saattanut tämän raamatullisen kuvan naurunalaiseksi ja saanut monet amerikkalaiset hylkäämään Raamatun lopullisena moraalilakina.

Pian Jumala henkäisee vihansa jokaisen sodomankaltaisen yhteisön ylle sellaisilla tuomioilla, joita kukaan ei ole tässä sukupolvessa nähnyt. Jokainen saa nähdä, että Jumalalla on riita-asiaa tämän kansakunnan kanssa. Uskon, että hän on huudahtanut: "Jo riittää! Rangaistuksen hetki on tullut."

Rukoile kansakuntamme puolesta tämän kaiken keskellä. Jumala kuulee kansansa rukoukset" (David Wilkerson, Jumalan rakastetut, KKJMK OY 2010, s. 21, 22).

Siunausta!

Ps. "Tyttäreni, sinun uskosi on tehnyt sinut terveeksi. Mene rauhaan ja ole terve vaivastasi" (Mark. 5:34).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti