20190419

19.4.

Jumalan siunaamaa Pääsiäisaikaa sinulle!

Nousun aikaan 10.1 astetta. Ja eihän se enää varahinen ollut. Harmaata, mutta aurinko kuumotteli. Aamupalaa ja kahvia. Luin Hebrealaiskirjettä. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. 

Emilia ja Daniel tulivat rukoushetken loppuosaan. Äiti ja isä olivat lähteneet joskua 03 maissa kohti laivarantaa ja pienelle risteilylle - kun häämatkakin vielä tekemättä. Hyväähän se tekee välillä olla kahdestaan ja hoitaa suhdettaan kaiken työn, menon ja touhun keskellä - jota heilläkin riittää.

Kävimme - Daniel, Emilia ja minä "purasemassa" Kebab-annokset kylällä. Mukavahan sekin on aina silloin tällöin käydä kasvavien lastenlasten kanssa jossakin - vaikkapa isovanempienkin.

Kylältä vein lapsoset heille. Daniel oli laittanut riippumaton puiden väliin ja kävi siihen lepäilemään kirjan kanssa.

Varailin junalippuja reissua varten meille lähtijöille. Ei onnistunut kun verkkopankki ei toimi ennen tiistaita.

Kävin 8.3 km kävelylenkillä Tarvaalan suunnassa. Lähtiessä taisi olla 11 astetta lämmintä.

Ollessani paluumatkalla, näin kun edessäni olevalta tieltä tuli yksi pyöräilijä, jolla oli isot "patsakat" tarakassa ja sen lisäksi yksi kävellen, jolla oli kantamuksia niin, ettei meinannut kannetuksi saada. Luulin heidän menevän bussipysäkille. Kun tulin lähemmäksi tajusin, että Emilia ja Danielhan ne siellä ovat meille menossa yökylään, vanhemmat kun ovat risteilyllä. Tyynyt, makuupussit, ja paljon muuta oli mukana. Minä otin yhden Emilian pussukoista olalleni. Kaupassakin olivat kylällä käväisseet.

Lenkillä rukoilin, että saisin liput tilatuksi. Niinhän se sitten onnistuikin soittamalla - ja Timolta apua pyytämällä sen jälkeen. Yleensähän ne meilläkin "vähän hitaammilla" nuot hommat tuppaavat järjestymään - vaikkei nyt ihan niin sutjakasti kuin välyimmillä.

Iltapalaa ja teetä.

Kävimme Danielin kanssa saunan löylyissä.

Kristikansa muistelee tänään - Pitkänäperjantaina - Jeesuksen ristinkuolemaa ihmiskunnan syntivelan tähden, synnin, joka vei meidät eroon Jumalasta. Voin vain kiittää Jeesusta siitä, että Hän kävi minun sijaisenani kuolemaan Golgatan ristillä ja sovittamaan uhrikuolemansa kautta syntini! Olen uskon kautta ottanut Hänen valmistamansa pelastuksen vastaan elämääni ja tiedän, että olen Jeesuksen oma ja matkalla taivaaseen. Kutsun sinuakin vastaanotrtamaan Jeesuksen sydämeesi, sillä sinunkin syntiesi puolesta Hän kuoli ja maksoi täyden hinnan!

"Kiitos Jumalalle Jeesuksesta, Rauhan Ruhtinaastamme! Kiitos Herralle, että meidän, jotka huudamme avuksemme hänen nimeään, ei tarvitse tempautua mukaan mielettömään materian tavoitteluun. Me olemme löytäneet onnen lähteen ja sydämen ilon. Vaikka näen maailman sinkoutuvan pois hallinnasta, voin kulkea näitä New Yorkin hulluksi tekeviä katuja ja laulaa: "Omanaan olla saan ainiaan."

Rukoilen, että tämä saa olla myös sinun päivittäisenä laulunasi. Jumala siunatkoon sinua tyytyväisyydellä, rauhalla ja levolla hänessä" (David Wilkerson, Jumalan rakastetut, KKJMK OY, s.102).

Siunausta!

Ps. "Silloin hän luovutti hänet heille ja antoi ristiinnaulittavaksi. Ja he ottivat Jeesuksen. Ja kantaen omaa ristiänsä hän meni ulos niin sanotulle Pääkallonpaikalle, jota kutsutaan Golgataksi. Siellä he hänet ristiinnaulitsivat ja hänen kanssaan kaksi muuta, yhden kummallekin puolelle, ja Jeesuksen keskelle" (Joh. 19:16-18).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti