20190513

13.5.

Noustessamme maanantaihin paistoi aurinko täydeltä terältä siniseltä taivaalta. Muutama pumpulipilvi näkyi. Vihreys lisääntyy.

Aamupalaa ja kahvia. Luin 3. Johanneksen kirjettä.

10:ksi menin puhumaan Majakalle. oli avointa puhua. Marja-Leena meni samalla reissulla verikokeisiin ja apteekkiin.

Kahvia.

Kävin urheilukentällä 5.2 km kävelylenkillä. Tuuli tuntui viileältä.

Ruokaa ja kahvia.

18:ksi menimme M-L:n kanssa Kansakoululle seuraamaan tanssijoiden koreografioita. Emilia oli mukana esityksessä. Hyvin meni.

Iltapalaa ja kahvia.

"Sovitettuaan Golgatan ristillä syntimme - maksettuaan syntivelkamme - Jeesus haudattiin. Erilaisten uskontojen perustajat ovat kuolleet - ja tulevat kuolemaan - mutta he eivät ole nousseet ylös haudasta. Raamattu kertoo, että Jumala herätti Jeesuksen ja Hän nousi kolmantena päivänä kuolemastaan ylös kuolleista. Jeesus ei tullut tuomaan uskontoa maailmaan, vaan valmistamaan ihmisille pääsyn Jumalan yhteyteen. Pian ylösnousemisensa jälkeen Hänet korotettiin ylös taivaaseen. Jeesus elää! Kuolemansa ja ylösnousemisensa kautta Hän valmisti meille pelastuksen synneistämme. Tämä on maailmankaikkeuden ihmeellisin ja suurenmoisin asia. Se, mitä Jeesus ansaitsi meille kuolemansa ja ylösnousemisensa kautta, koskee myös sinua" (Jouko Kuusjärvi: Jumalalla on sinulle asiaa, s.8).

Siunausta!

Ps. "...ja että hänet (Jeesus) haudattiin ja että hän nousi kuolleista kolmantena päivänä, kirjoitusten mukaan" (1. Kor. 15:5).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti