20190525

25.5.

8.2 astetta lämmintä noustessani lauantaihin. Harmaata. satoi. Aamupalaa ja kahvia. Luin Ilmestyskirjaa. Tein vähän evästä ja laitoin kahvia pulloon, ynnä kilpailukamoja reppuun.

9.15:ksi tuli meille pari kilpailijaa. Lähdimme meidän autolla ajelemaan kohti kilpailupaikkakuntaa - n. 170 km päähän. Matkalla poikkesimme kahvilla Koskelossa. Kilpailut - yleisurheilu - alkoivat klo 12. Minun lajini - 3000 m kävely - alkoi klo 12.20. 


Asettamastani tavoiteajasta jäin hieman, mutta en paljon. Palkintojenjaon jälkeen lähdimme ajelemaan kotia kohti. Sateli.

Olin kotona 15.45 maissa. Lähdimme M-L:n kanssa 16:ksi Gospelkonserttiin. Vapaakirkossa lauloi Mira Kunnasluoto, joka on ollut meidänkin seurakunnassamme laulamassa.

Palattuamme kotiin ehdin ottaa kilpailurepun autosta. M-L valmisteli suuhunpantavaa. laitoin takkaan tulen. Kävin tekemässä "suvenalun" ensimmäisen vastan. 

Söimme.

Kävin saunanlöylyissa. Hyvät tuoksut uudesta vastasta tulivatkin. Tämän hetken vasta on vielä sellainen kertakäyttövasta.


Ei siin. Huomenna kirkkoon, rukoushuoneeseen, temppeliin - miksi sitä nyt satutaan kutsumaankin.

"... Jumalan maanpäällinen seurakunta on vertaansa vailla oleva maailman "suuryritys". Aikamme megayritysten toimintasuunnitelmat, visiot ja missiot kalpenevat sen rinnalla.

Ei ole yritystä, mahtia, poliittista järjestelmää tai hallitsijaa, joka kykenee muuttamaan ihmissydämet. Poikkeuksia ei ole.

Evankeliumissa on voima, joka sovittaa vihamiehet, sammuttaa vihan liekit ja saa aikaan lähimmäisenrakkauden, vapauttaa ihmissydämen syyllisyydestä, eheyttää rikkimenneet suhteet ja elämät ja antaa takuun tuonpuoleisesta elämästä tämän elämän jälkeen!" (IRR-TV Medialähetysjärjestö, Missiouutisia, s. 4).

Siunausta!

Ps. "Halleluja! Hyvä on veisata kiitosta meidän Jumalallemme. Se on suloista; ylistäminen on soveliasta" (Ps. 147;1).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti