20190518

18.5.

Sydämellisiä nimipäiväonnitteluja Jaskarin Erkille, Anttilan Erkille, Seppäsen Erkille, Mannin Erkille ja Muotkan Eerolle!

Sininen taivas ja hieno auringonpaiste noustessamme lauantaihin. Mukavasti koivunlehdet kiiltelivät auringossa. Aamupalaa ja kahvia. Luin Jaakobin kirjettä. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Ennen 10 lähdin ja ajelin Pirttipuron myllyn maisemiin. Olin ilmoittautunut Kulhan polkujuoksuun, joka alkoi klo 11. Sää ja maisemat olivat hienot - mutta rata rankka. Todella jyrkkä ja pitkä rinne Kulhanvuoren päälle. Jyrkkä rinne myös alas. Osallistuin 5 km matkalle. Ihan lenkinteon ja osallistumisen motiivilla. Eipä tainnut näin vanhaa toista olla juoksemassa.

Pian tultuani kotiin söimme. Kahvia myös. Oli minulla Kulhassakin mukana kahvia termoksessa.

Illalla kävin saunassa. Mukava oli vilvuutella takapihalla lämpimässä kevätsäässä. Nopeasti lehti kasvaa ja puut tekevät verhon tiellepäin. Hienoa aikaa. Jumalan ihmettä kaikki tämä moninkertaistuminen ja uudistuminen luonnossa.

Iltapalaa ja teetä.

"Olen iloinen, että avasit sydämesi Jeesukselle ja annoit itsesi Hänelle, pyytäessäsi Häntä tulemaan sydämeesi! Onnittelen sinua kauaskantoisesta päätöksestäsi! Ennen kaikkea taivaassa iloitaan ratkaisustasi. Sinusta on tullut Jeesuksen omana Jumalan lapsi. Voit nyt kutsua Häntä läheisesti taivaalliseksi Isäksesi. Olet aloittanut matkan Jumalan taivaaseen. Se on sanoinkuvaamattoman ihana paikka. Onhan se paikka, jossa Isäsi - kaikkivaltias Jumala - sekä Vapahtajasi ja Herrasi, Jeesus kristus, asuvat. Siellä sinua odotetaan. Sinut on nyt siirretty pimeydestä valkeuteen ja kuolemasta elämään, saatanan vallasta Jumalan rakkaan Pojan valtakuntaan. Et enää elä erossa Jumalasta, vaan olet Jeesuksen kautta päässyt Hänen yhteyteensä. Kiitä Häntä!" (Jouko Kuusjärvi: Jumalalla on sinulle asiaa, s. 14, 15).

Siunausta!

Ps. "Mutta meillä on yhdyskuntamme taivaissa..." (Fil. 3:20).   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti