20190506

6.5.

Maanantai. Marja-Leena kävi viemässä Danielin ja Emilian kouluun. Meni samalla Majakalle hommiin - siellä kun tarvittiin tuuraajaa ruokailupäivään. Nukuin vähän pidempään, en kuiten kovin pitkään. Aurinkokin näkyi noustessani. Aamupalaa ja kahvia. Luin 2. Pietarin kirjettä.

M-L:n tultua Majakalta meni hän hakemaan Danielin koulusta ja menivät tk:een tarkastukseen miten korva on parantunut.

Kävin kahvit juotuani 7.2 km kävelylenkillä urheilukentällä. Yli 11 astetta lämmintä. Aika viileää kuiten kun aurinko meni pilveen.

Palattuani lenkiltä söin M-L:n tänään keittämää hernekeittoa 19 jälkeen. Siinähän sitä onlikin iltapalaa, jolla pienempään iltapalaan selvisi.

Kuuntelin Patmosta. M-L neuloi vielä myöhemmin.

21 jälkeen sitä pienempää iltapalaa ja teetä.

Mielenkiintoinen ilmaisu tuo termi "hakuammunta". Sitähän voi harrastaa moninaisissa asioissa. Seurakunnissakin sitä harrastetaan. Mielenkiintoistahan sitä on tietenkin seurata - etenkin sitä, mihin sellainen lopulta johtaa.

Siunausta!

Ps. "Ja Antiokian seurakunnassa oli profeettoja: Barnabas ja Simeon, jota kutsuttiin Nigeriksi, ja Lukius, kyreneläinen, ja manaen, neljännysruhtinas Herodeksen kasvinkumppani, ja Saulus. Ja heidän toimittaessaan palvelusta Herralle ja paastotessaan Pyhä Henki sanoi: "Erottakaa minulle Barnabas ja Saulus siihen työhön, johon minä olen heidät kutsunut. Silloin he paastosivat ja rukoilivat ja panivat kätensä heidän päällensä ja laskivat heidät menemään" (Apost. teot 13:1-3).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti