20190527

27.5.

Onnittelut Nooalle pokaalista!

12-4 astetta lämmintä noustessani. ;arja-Leena nousi aiemmin. Leipomishommia valmisteli. Aamupalaa ja kahvia. Luin Ilmestyskirjaa. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Puolenpäivän aikaan ajelin Korpikylälle. Mäkisen Tapanille. Siellä oli myös Riekon Juhani. Kahvistelimme, jutustelimme ja rukoilimme yhdessä. Olisi hyvä uskovien kokoontuessaan aina rukoilla. Sillä olisi - on - suuri merkitys.

Kotiuduttuani join kahvia ja otin vähän palasta. Sitten menin Mannilan pururadalle 3 km juoksuhissuttelulenkille. Sieltä suoraan urheilukentälle 5.2 km kävelylenkille. Hieman venyttelinkin. N. 13 astetta lämmintä.

Ruokaa ja kahvia palattuani kotiin. M-L oli leiponut leipää.

Tulin seuranneeksi MM-kulta-Leijonien saapumista Helsinkiin ja kultajuhlia Kaisaniemen puistossa. Olihan se melkoinen "ylistyskokous." Sanoivat n. 40 000 ihmistä olleen paikalla. Jos niitä lätkämatseja olikin mukava seurailla - tosin vain live-tekstiversiona - niin ei tämä kultajuhla ollut minusta mukavaa seurattavaa.

M-L kävi kylällä kaupoissa.

Iltapalaksi M-L:n tuomaa kaupan pizzaa. Hyvää oli.

Siunausta!

Ps. "Älkääkä peljätkö niitä, jotka tappavat ruumioin, mutta eivät voi tappaa sielua; vaan ennemmin peljätkää häntä, joka voi sekä sielun että ruumiin hukuttaa helvettiin" (Matt. 10:28).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti