20190524

24.5.

Perjantai. Noustessa 7.9 astetta. Pitkään nukuskeltiin. Taivas harmaa. Satanut. 

Aamupalaa ja kahvia. Luin Ilmestyskirjaa. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Olin laittamassa lenkkivetimiä päälle, kun meille tulikin vieraita - omia. Pia, Milena ja Minja. Niinpä en heti lätenytkään. Joimme siinä kahvia, yms. Mukavaahan se oli pienten - paitsi Milena, joka on iso tyttö - tyttöjen kanssa.

Lähdin kuitenkin sitten lenkille. Kävin Mannilan männikössä "hissuttelemassa" 3 km. Sieltä suoraan urheilukentälle, jossa kävelin 2 km. Tuntui aika hyvälle.

Tultuani kotiin, Pia, Milena ja Minja olivat vielä meillä - tytöt olleetkin koko ajan, Pia käynyt kauppa-asioilla kylällä. M-L paisteli lettuja, joita napsimme. Kahvikin taas maistui. Pianhan net sitten omat lähtivät kotiin.

18:ksi menimme M-L:n kanssa tuohon naapuriin - Veikontuvalle - hengelliseen tilaisuuteen. Evankelista Pirkko Vesavaara oli puhumassa. Olimme ns. esillä molemmat - ja monet muutkin.

Kotona iltapalaa ja teetä.

"Jeesus antoi seuraajilleen tehtävän, joka nousee yli kaikkien tehtävien ja toimintojen: "Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille" (Mark. 16:15).

"menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni kastamalla heitä...opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää" (Matt. 28:19-20).

Syy on selvä. Seurakunnan menestyminen ja olemassaolo on riippuvainen tämän käskyn toteuttamisesta..." (IRR-TV, Medialähetysjärjestö, Missiouutisia s. 1).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti