20190517

17.5.

Kylläpähän oli taivas sininen noustessani. Aurinko paistoi. Marja-Leena lähti viemään Danielin kouluun ja Emilian kylälle tutustumaan ylä-asteeseen - se kun hänellä alkaa syksyllä. Tällaisissa muutoksissa sen ajankulumisen aina erityisesti huomaa.

Aamupalaa ja kahvia. Luin Jaakobin kirjettä. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Olimme puhelinyhteydessä Heimon, velimiehen, kanssa. Oli "Vasikkahaan mäellä" polttopuun teossa.

12 haimme Danielin koulusta. Ajelimme yhdessä suoraan Mannilan pururadalle. Juosta hissuttelin 2 km 750 m. Daniel mukana. M-L meni omaa tahtiaan. Aurinko paistoi. N. 18 astetta lämmintä. Ystävällinen Merja antoi Danielille jätskirahaa. Ajelimme jätskikioskille, jonne muutenkin oli tarkoitus mennä. Daniel sieltä jätskit itselleen osti. 14:ksi menimme hakemaan Emilian ylä-asteeseen tutustumispäivästä. Uudelleen jätskikioskille.

Veimme lapset kotiinsa. Daniel puhui menevänsä kalaan lähilammelle.

Ruokaa ja kahvia.

Torkkumista ja Patmoksen kuuntelua.

Iltapalaksi kaupan pizzaa ja kahvia.

"Jokaisen ihmisen on tehtävä elämänsä aikana ratkaisu siitä, haluaako hän uskoa Jeesukseen, vai ei. Kukaan ei tiedä elämänsä mittaa. Siksi: Älä viivyttele! Älä siirrä päätöstäsi! Tee ratkaisusi nyt! Se on elämäsi tärkein ja paras päätös. Avaa sydämeni Jeesukselle juuri sellaisena kuin olet tällä hetkellä. Vastaa ensin näihin kolmeen kysymykseen:

1. Uskotko, että Jeesus sovitti ristillä tapahtuneen kuolemansa kautta kaikki sinun syntisi?
2. Uskotko, että Jumala on kuolleista herättänyt Jeesuksen?
3. Haluatko tunnustaa suullasi Jeesuksen Herraksesi?

"Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut, sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan" (Room. 10:9, 10).

Kun vastauksesi olivat myöntäviä, niin rukoile seuraava rukous, sitä todellisesti tarkoittaen:

Rakas Jumala! Tunnustan olevani syntinen Sinun edessäsi. Kiitos, että rakastit minua niin paljon, että annoit Poikasi Jeesuksen kristuksen kuolla syntieni tähden Golgatan ristillä! Kiitos, että kaikki syntini on jo sovitettu! Anna kaikki syntini antreeksi Jeesuksen nimessä! Puhdista sydämeni Jeesuksen verellä! Avaan sydämeni Jeesus sinulle! Pyydän: Tule sydämeeni ja elämääni! Annan itseni kokonaan sinulle! Ole Herrani ja Vapahtajani! Kiitos Jeesus, että saan olla omasi! Aamen.

Jumalan lapsena ja Jeesuksen omana haluan vielä vakuuttaa sinulle: Sinun kaikki syntisi ovat anteeksiannetut Jeesuksen nimessä ja maahan vuotaneessa sovintoveressä!" (Jouko Kuusjärvi: Jumalalla on sinulle asiaa, s. 12-13).

Siunausta!

Ps. "Katso, minä (Jeesus) seison ovella ja kolkutan; jos joku kuulee minun ääneni ja avaa oven, niin minä käyn hänen tykönsä sisälle..." (Joh. ilm. 3:20).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti