20190522

22.5.

Nousu keskiviikkoon hyvissäajoin. Oli satanut aikalailla. Vähän aamupalaa ja kahvia. Valmistautumista puhumiseen.

Marja-leena kävi viemässä Emilian ja Danielin urheilukentälle koulujen liikuntapäivään. Kävin siellä katsomassa. Luulin nääs, että olisi ollut yu-kilpailut. Ei ollut. Danielin tapasin. Tulin kotiin.

12 jälkeen menin Serviisiin, jossa oli teema-tilaisuus, johon rovasti veikko Vesisenaho ja minut oli kutsuttu puhumaan aiheesta. Kuulijoita 40-50:n välillä. Avointa. Olemme olleet jonkunkerran Veikko Vesisenahon kanssa tällaisissa tilaisuuksissa kahdestaan puhumassa. Yhteishenki on ollut hyvä - ja molemmat toivomme jatkoa tulevaisuudessakin. Kahvit joimme lopuksi.

Ennätin juuri klo 14 hakemaan Danielin ja Emilian urheilukentältä. vein heidät kotiin.

Ruokaa ja kahvia.

Kävin Mannilan pururadalla 3 km juoksuhissuttelulenkillä. Sieltä menin suoraan urheilukentälle 5.2 km kävelylenkille. Ennen sitä venyttelin. mennessä plus 18 astetta.

Tultuani kotiin työntelin ruohonleikkuukoneella etupihan ns. nurmikon.

19:ksi ajelin helluntairukoushuoneelle Rukousiltaan. 15 henkeä. Mennessä hain Salmen mukaan. Jouko reenilä johti. Jussi Rautanen puhui. Jouko, Jussi ja Tero Haapala muodostivat bändin, joka johteli ylistyslauluihin.

Iltapalaa ja teetä.

"Sillä hetkellä, kun avasit sydämesi Jeesukselle ja uskoit Häneen, sinusta tuli Jumalanlapsi. Raamatussa sitä kutsutaan uudestisyntymiseksi. Jumala muutti sydämesi, sisimpäsi. Sinusta tuli uusi luomus - se, mikä on vanhaa, on Jumalan silmissä kadonnut ja uusi on tullut tilalle. Hän on täydellisesti hyväksynyt sinut elämään yhteydessään, siksi, että olet ottanut vastaan suuren pelastuksen, jonka Jeesus valmisti. Jumala on syyttömäksi julistanut sinut, koska uskot Jeesukseen, syntiesi sovittajaan. Kun sinusta nyt on tullut Jeesukseen uskova, näkee taivaallinen Isäsi, pyhä Jumala, sinut täysin puhtaana - niin puhtaana, että saat elää Hänen yhteydessään täällä ajassa ja kerran iankaikkisuudessa Hänen taivaassaan. Täyttäköön kiitollisuus ja riemu sydämesi! (Jouko Kuusjärvi: Jumalalla on sinulle asiaa, s. 18, 19).

Siunausta!

Ps. "Siis, jos joku on kristuksessa, niin hän on uusi luomus; se, mikä on vanhaa, on kadonnut, katso, uusi on sijaan tullut" (2. Kor. 5:17).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti