20190504

3.5.

Heräsimme klo 03 Komin tasavallassa. Kahvia ja vähän sen kanssa suuhunpantavaa. Lentokentälle, josta kone lähti 05.20 Pietariin, jossa kahden tunnin päästä. Bulkovon lentoasemalta menimme ensin bussilla melko pitkän matkan metroasemalle, josta melkoisen matkan metrolla rautatieasemalle. Sieltä lähdimme junalla Suomeen, Lahteen, klo 15.30  Lahdessa olimme klo 18.11. Sieltä lähti linja-auto Jyväskylään Jämsän kautta klo 18.40. Sain antaa vieruskaverinani istuneelle nuorelle neitoselle Jumalalla on sinulle asiaa-vihkosen. Jyväskylässä auto oli 21.45. Linja-auto Saarijärvelle lähti klo 22. Kotipysäkillä - Voudinniemen pysäkki - olin 23. Marja-leena oli autolla minua vastassa, mukanaan Daniel ja Emilia. Iltapalaa ja teetä otettuani ja suihkussa käytyäni kävin nukkumaan. Mukava oli olla taas kotona.

Ihmeellistä oli huomata - Komin tasavaltraan verrattuna - että koivut olivat jo melko isossa lehdessä ja pellot vihreitä. Ilma oli kuitenkin viileä. Lumihiutaleitä näkyi jo aikaisemminkin, mutta Jyväskylän jälkeen satoi aikalailla - maan valkoiseksi.

Kiitos esirukouksista kaikille! Matka oli moni-ilmeinen. Mutta jo se, että oli mahdollisuus tehdä matka, on iso kiitosaihe. Kiitos siitä kaikille, joissa Jumala vaikutti tahtiomista ja tekemistä! Kiitos myös matkakaverille, työtoverille, nuorelle veljelle seurakunnastamme!

Siunausta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti