20190528

28.5.

Lämmintä oli jo 14.4 astetta silloin kun meikäläinen heräsi. Marja-leena oli aiemmin pystyssä. Kävi viemässä Emilian ja Danielin kouluun 8:ksi. Danielilla oli kitara vietävänään. Emilialla pyörä.

Aamupalaa ja kahvia .Luin Ilmestyskirjaa.

11:ksi menin helluntairukoushuoneelle Päivärukoushetkeen - 7 henkeä.

Valmistaurumista illan puhumiseen.

Ruokaa ja kahvia.

M-L haki Danielin koulusta - ja Emiliakin pyörineen väliltä kyytiin. Oli paljon ajanut pyörällä tänään eri suuntiin - koulun menoihin liittyen. Alkaa Emilialla - niinkuin Nooallakin, yhdellä lastenlapsellamme - olla pian ala-aste elämässä takanapäin.

Kävin Mannilan pururadalla 3 km juoksuhissuttelulenkillä. Sieltä menin suoraan urheilukentälle 4 km kävelylenkille ja vähän venyttelemään. Taisi olla 14-15 astetta lämmintä.

18:ksi ajelin kylälle One Way-seurakunnan tiloihin. Siellä kokoontui Häkkilän-Peltokylän-Kohmun yhteiskristillinen rukouspiiri. Kahvistelimme, lauloimme, rukoilimme. Puhuin loppuun sarjan tietystä aiheesta, jonka pohjalta keskustelimme. Olin yllättynyt kun piiriläiset keräsivät minulle evankeliumin työtä varten rakkauden lahjan. Sydämellinen kiitos vielä tässäkin!

Kotona iltapalaa ja teetä. M-L neuloi - paljonkin tänään sitä tehnyt.

Jostakin kuulin tärkeän - ja vakavankin - ajatuksen: Virheemme kävelevät lapsissamme vastaan. Tuo tosiasia olisi hyvä muistaa aina. Elämäntapamme - miten ja mille elämme - sanamme, asenteemme, tekomme, tyttäriemme ja poikiemme kohtelu, aviopuolisomme kohtelu - kaikkihan ne vaikuttavat lapsiimme.

Siunausta!

Ps. "Kuinka näet rikan, joka on veljesi silmässä, mutta et huomaa malkaa omassa sislmässäsi? Kuinka saatat sanoa veljellesi: ´Veljeni, annas, minä otan pois rikan, joka on silmässäsi´, sinä, joka et näe malkaa omassa silmässäsi? Sinä ulkokullattu, ota ensin malka omasta silmästäsi, sitten sinä näet ottaa pois rikan, joka on veljesi silmässä" (Luuk. 6:41, 42).




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti