20190515

15.5.

Sydämelliset nimipäiväonnittelut täältä meiltä loistavalle harmonikansoittajalle, Sonja Lampiselle!
 EU-vaaleissakin alkoi tänään. Rukousta niiden puolesta tarvitaan myös.

Aurinko paistoi siniseltä taivaalta noustessamme. Vihreys näytti kauniiilta.

Aamupalaa ja kahvia. luin Jaakobin kirjettä. Marja-leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Kävin 7.2 km lenkillä aurinkoisella urheilukentällä. Lienee yli 15 astetta ollut lämmintä.

Ruokaa ja kahvia.

Torkkumista ja Patmos-Radion kuuntelua.

Välillä kahvia.

19:ksi menin helluntairukoushuoneelle Rukousiltaan. Hannu Parkkonen johteli. 9 henkeä paikalla. Salmen hain mennessä mukaan. Aurinko paistoi kauniisti vielä kotiin ajellessanikin.

Iltapalaa ja kahvia.

Oli mukava lukea uusien ylioppilaiden luettelosta tänään myös ensimmäisen kerran lastenlapsemme nimi. Hyvä Milka! Siunausta jatkoon! Täälläkin sitä rukoillaan!

"Kaikki tiet voivat viedä Roomaan, mutta taivaaseen vie vain yksi tie - on olemassa vain yksi tie elämään Jumalan yhteydessä. Tien valmisti Jumala - Jeesuksen ristinkuoleman, ylösnousemisen ja taivaaseen astumisen kautta. Jeesus on tämä tie. Monet ihmiset sanovat uskovansa Jumalaan, mutta eivät ole koskaan tulleet sille tielle, joka kulkee Jeesuksen kautta Jumalan yhteyteen. Syntinen ihminen ei voi sellaisenaan suoraan tulla pyhän Jumalan yhteyteen. Siksi Hän lähetti ainokaisen Poikansa maailmaan sovittajaksi ja välimieheksi - tieksi pelastukseen. Ihmiset voivat tehdä monenlaisia teitä, joiden kautta he uskovat saavuttavansa Jumalan hyväksynnän, mutta Jumalalla on vain tämä yhdenlainen tie - Jeesuksen verellä avattu tie. Sille tielle Jumala kutsuu sinuakin" (Jouko Kuusjärvi: Jumalalla on sinulle asiaa, s.10).

Siunausta!

Ps. "Jeesus sanoi hänelle: Minä olen tie, totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani" (Joh. 14:6).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti