20190514

14.5.

Sydämelliset nimipäiväonnittelut serkulleni Tuula Häkkiselle, sekä Tuula Bågmanille, Tuula Porkalle ja Tuula Lehtomäelle!

Paraimmat onnittelut myös "meijjän" Terolle uuden työpaikan johdosta! "Minä johdatan heitä kun he kulkevat rukoillen."

Noustessani uuteen päivään oli 10.4 astetta lämmintä. Aurinko paistoi siniseltä taivaalta. Aamupalaa ja kahvia.Luin Raamattua. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. 

Valmistautumista illan puhumiseen.

11:ksi ajelin helluntairukoushuoneelle Päivärukoushetkeen. 9 henkeä paikalla.

Ruokaa ja kahvia.

Kävin urheilukentällä 6 km kävelylenkillä. Kun aurinko meni pilven, niin tuuli oli aika vilpoinen. Kävin samalla reissulla postissa ja silmälasiliikkeessä.

18:ksi menin Häkkilän-Peltokylän-Kohmun yhteiskristillisen rukouspiirin kokoontumiseen One Way-seurakunnan tiloihin. Tarjoilua, laulua,, rukousta. Puhuin pyynnöstä aiheesta, joka on ollut menossa jo useammassa piirin kokoontumisessa. 14 henkeä paikalla.

Kotona iltapalaa ja kahvia.

"Noustuaan ylös taivaaseen - sinne, josta oli maan päälle tullutkin - lähetti Jeesus Isän Jumalan lupaaman Pyhän Hengen maailmaan. Jumala on Isä, Poika ja Pyhä Henki. Pyhä Henki on persoona. Hänen kauttaan Isä kutsuu ihmisiä Poikansa Jeesuksen yhteyteen. - uskomaan Häneen. Pyhä henki herättää meissä synnintunnon ja kirkastaa Jeesusta kristusta syntiemme sovittajana. Pyhä Henki tekee meille mahdolliseksi sen, että voimme ottaa vastaan suuren pelastuksen ja uskoa Jeesukseen. Pyhä henki haluaa kaikin tavoin synnyttää ihmisessä janon ja kaipauksen Jumalan puoleen. Hän vetämällä vetää jokaista Jeesuksen luokse. Pyhä Henki puhuttelee sinuakin ja tahtoo, että pian avaisit sydämesi Jeesukselle, Vapahtajallesi" (Jouko Kuusjärvi: Jumalalla on sinulle asiaa, s. 9).

Siunausta!

Ps. "...Hän (Pyhä Henki) näyttää maailmalle todeksi synnin... Hän (Pyhä Henki) on minut (Jeesuksen) kirkastava..." (Joh. 16:8, 14).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti