20190520

20.5.

15.3 astetta lämmintä noustessani. harmaa taivas. Marja-Leena oli noussut aiemmin leipomahommia virittelemään.

Aamupalaa ja kahvia. Luin Ilmestyskirjaa. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Että, kuinkako Kulhan polkujuoksu kohdallani meni? Miesten 5 km olin 3. Juoksijoita oli 7. Kaikki juoksivat ikään katsomatta samassa sarjassa. Yhteensä juoksijoita oli erimatkoilla, miehiä ja naisia, runsaasti.

Kävin tk:ssa hakemassa verensokerinmittausneuloja ja liuskoja, sekä seurantavihkon.

Kahvia.

Kävin 3 km juoksuhissuttelulenkillä Mannilan pururadalla. jatkoin 3 km kävelylenkillä urheilukentällä. Ennen viimeistä vaihetta venyttelin.

Ruokaa ja kahvia.

Illemmalla kävimme Timolla ja Pialla, Höytiällä. Otimme tarjoiluja ja olimme suuren osan ulkona. Miro soitteli sähkökitaraa - johon taitaa olla taipumuksia. Lyhyessä ajassa on päässyt paljon eteenpäin - kuin isänsä aikoinaan. Pienet tytöt ovat "mainioita pakkauksia". Milena oppi siinä silmiemme edessä ajamaan myörällä. Osasi kyllä jo aikaisemmin lasketella kaksipyöräisellä hyvin tasapainon säilyttäen, mutta nyt oppi myös pysymään pystyssä samalla pyörää polkien. Kylläpä tyttö päästelikin. Olimme katsomona. Minja puolestaan menee pitkät portaat  tyylikkäästi omalla varmalla tyylillään. Ja kaikkea muuta mukavaa siinä ulkorakennuksen seinustalla istuskellessamme saimme lasten touhuina seurailla.

Saimme katsella Terhi-marjan ottamalta videolta tänä iltana ollutta tarvaalan koulun kevätjuhlaa. Daniel soitti bändissä kitaraa. Emilia jossain esityksessä jotain rytmisoitinta. Hyvin kaikki meni!

Kotona iltapalaa.

"Sait kaikki syntisi anteeksi, sillä hetkellä kun pyysit niitä Jumalalta anteeksi Jeesuksen nimessä ja avasit sydämesi Jeesukselle. Tämä on tärkeä asia tietää ja omistaa. Raamattu käyttää tästä nimitystä parannuksenteko. Se ei ole elämänsä parantelua, vaan tarkoittaa koko sydämistä kääntymistä jumalan puoleen ja syntien tunnustamista Hänelle. Siihen kuuluu halu hyljätä synti. Parannuksenteossa ihminen, joka aikaisemmin kulki Jumalasta poispäin, kääntyy Häneen päin. Uskoontulon ja parannuksenteon hedelmää on se, että haluaa selvittää ihmisten kanssa asiat, joissa on menetellyt väärin. Anteeksipyytäminen ja asioiden sopiminen kuuluvat tähän. Tämä on hyvä tehdä heti uskoontulon alkuvaiheessa. On asioita, joissa voit tarvita kokeneempien luotettavien uskovien apua" (Jouko Kuusjärvi: Jumalalla on sinulle asiaa, s. 16, 17).

Siunausta!

Ps. "Ja monet niistä, jotka olivat tulleet uskoon, menivät ja tunnustivat ja ilmoittivat tekonsa..." (Apost. teot 19:18).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti