20190509

9.5.

"Meijjän" Timolle, Timo Kuusjärvelle, Timo Häkkiselle, Timo Aholalle ja Timo J. Leppäselle sydämelliset nimipäiväonnittelut!

Torstaitahan sitä. Marja-Leena kävi viemässä Emilian ja Danielin kouluun 8:ksi Minä vetelin unia vähän pidempään. Aurinkoista. Aamupalaa ja kahvia. Luin 1. Johanneksen kirjettä. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Soittelin velimiehelle syntymäkotitanhuville. Soitti sitten kohta minulle, kun en tavoittanut soittaessani.

M-L haki Emilian koulusta meille 12. 13 Danielin. Emilia meni samalla kotiin.

Ruokaa ja kahvia.

M-L vei Emilian 15.30:ksi Vanhalle Kansakoululle tanssiharjoituksiin. Minä menin samalla urheilukentälle 5.6 km kävelylenkille. Aurinko paistoi. Lienee ollut yli 15 astetta. M-L kävi Mannilan männikön kuntoradalla käyskentelemässä. Sitten kaupassa.

Iltapalaa ja kahvi/maitoa.

"Ihminen on iankaikkisuusolento - ts. olemassaolomme ei pääty siihen, kun kuolemme. Syntisyytemme merkitsee sitä, että jos lähdemme tästä ajallisesta elämästä luonnollisessa tilassamme, joudumme viettämään iankaikkisuutemmekin erossa Jumalasta. Synnin tähden ihminen on luonnollisessa tilassaan matkalla kadotukseen, helvettiin.Raamattu kuvaa sen paikaksi, jossa on iankaikkisesti kestävä tuska. Vaikka ihminen elämänsä aikana pitäisikin tätä satuna - jopa naurun ja pilkan aiheena - on se kuitenkin totta, sillä Jumala ei Sanassaan valehtele.

Sen vuoksi, että olet syntinen, olet sinäkin luonnollisessa tilassasi erossa Jumalasta ja matkalla kadotukseen" (Jouko Kuusjärvi: Jumalalla on sinulle asiaa, s. 5).

Siunausta!

Ps. "Sillä synnin palkka on kuolema" (Room. 3:23).




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti