20210520

20.5.

Sattuuhan sitä - lie johtuuko vanhuudesta, vai mistä - että jotakin aina meinaa unohtua. Niin kuin eilitenkin unohtui tähän blogin alkuun kirjoittamatta - vaikka muuten ei unohtunut onnittelematta - että oli myöskin toisen lapsenlapsemme - sen vanhimman - Milkan nimipäivä. Eikä ainoastaan sillä nimellä, vaan myös kolmannella Milkan nimellä; eli Amalian päiväkin oli eilen. Niistä "sytkyt", syvämmelliset, onnittelut!

Anni-tätimme - äidin sisko - olisi eilen täyttänyt 94 v, jos eläisi. Hän kuoli huhtikuussa 2020.

Eilen illalla, sänkyyn menon aikaan, jyrisi ukkonen. Ei kuitenkaan ihan lähellä. Vettä tuli kuitenkin jonkin aikaa ihan kaatamalla. Sen kuuli kohinasta katolla.

Harmaa oli taivas 7 maissa. Aamupalaa ja kahvia. Luin Psalmien kirjaa.

Kävin viemässä Danielin 8:ksi kouluun.

Rukousta. 

M-L vei Emilian 10:ksi kouluun.

Kahvia.

Pesin asuntoauton matkamme jäljiltä.

Ruokaa ja kahvia.

Hain Danielin koulusta klo 14 maissa.

Kävin urheilukentällä 10 km kävelylenkillä. Lämmintä tuulta.

Koetin paikata kumisaappaita.

Kävin apumiehenä Denikselle, joka teki aurinkopaalijalustaa. - sitä saareen tarkoitettua. Laitoimme sen veneen kyytiin - joka oli trailerin päällä. Siinä se sitten saa kyytiä ensin maatietä pitkin ja loppumatkan vettä pitkin. Itse paneelit laitettiin peräkärryyn. Josko pian olisi saaressa "paneelisähköt."

M-L leipoi tänään "lettivehnästä." Kahvin kanssahan sitä piti haukkailla paksut siivut - tuo siivu on vähän huono ilmaisu palan kokoon nähden.

Seurasin uutisia. Gazasta ammuttu nyt Israeliin n. 4200 rakettia. Israel vastaa kovasti. Puhuvat, että tulitauosta on neuvoteltu - jopa odotetaan alkavan parin päivän päästä. Sen näkee, vaikka epäilenkin.

Söimme iltapalaksi pizzaa, jonka ostin Sokkarilta. Oli aika hyvää.

Miksi piispa Teemu Laajasalo voi tuollaisessa asemassa puhua mitä sattuu? Täysin vastoin kirkkonsa Tunnustuskirjoja - ja ennen kaikkea Raamattua! Siksi, että hänellä ei ole henkilökohtaista uskonsuhdetta kristukseen jeesukseen. Hän sepittelee Raamattunsa itse - omasta päästään. Se on suuresti harmillista.

Siunausta!

Ps. "Katso, Jumala on minun auttajani, Herra on minun sieluni tuki" (Ps. 54:6).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti