20180910

10.9.

12.9 astetta lämmintä noustessa. Taivas oli harmaa. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Matteuksen evankeliumia. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Lähettelin Saarijärven seurakunnille viesti SAARIJÄRVI RUKOILEE-illasta, että voivat halutessaan välttää päällekkäisyyksiä ja myös laittaa ilmoituksiin.

Laitoin takkaan tulen.

Ruokaa ja kahvia

Kävin 9 km "tavallisen kävelyn" lenkillä Mannilan pururadalla. Jumala oli järjestänyt niin, että sain todistaa ja puhua elämän tärkeimmästä asiasta yhden minulle ennestään tuntemattoman ihmisen kanssa. Paluumatkalla kävin kaupassa.

Kun tulin kotiin M-L:lla kiehuivat nauriit. Hän alkoi leipomaan pieniä rieskoja, joihin tuli naurista ja ohrajauhoja.

Kahvia.

Kun Emilia oli tullut harrastuksistaan hain hänet ja Danielin kotoaan. menimme Halpa-Halliin, jossa tarjosin heille jaitselleni: Emilia otti kanakorin, Daniel pekonihampurilaisaterian, minä pekonihampurilaisen.

Kun "palautin" lapset kotiin, olivat Terhi-Marja ja Denis istuttamassa kahta omenapuuta, yhtä kirsikka- ja yhtä päärynäpuuta pihaansa.

Kotiin tultuani olivat ohrarieskat jo valmiita liinojen alla.

Loikoilimme. Kuuntelin Juha Ahvion puhetta Ruotsin vaaleista Radio Patmoksesta. 

Tein kutsun/julisteen SAARIJÄRVI RUKOILEE-illastas ja lähettelin seurakunnille, ym. parhaaksi katsomilleni tahoille sitä. Laitan sen näkyville tämän jutun loppuunkin - että saa laittaa sanaa kiertämään. Voi rukoilla myös illan puolesta.

Huomioitavia asioita:

Kristuspäivän rukouskonferenssi, Tampereella, Teopoliksessa, 5-6.10., teemalla Yhdessä. Sinun valtakuntasi - meidän paikkakunnallemme. Perjantai-iltana on yksi tilaisuus. Lauantaipäivä on kokonaan konferenssia. Sinne menoa kannattaa harkita. Netistä löytyy infoa.

Suomen Rukousviikot, jatkuva rukous maakunnittain. Keski-Suomen vastuuviikko seuraavan kerran vko 41. Siihen voi osallistua siellä missä on. Infoa löytyy netistä.

Rukousviikkoihin liittyen on TV7:ssa kuusi kertaa vuodessa Paastoa ja rukousta Suomen puolesta. Seuraava on 18.10. klo 18.30. Siihenkin voi osallistua siellä missä on. Infoa lisää netissä.

Siunausta!

Ps. "Mutta minun Jumalani on rikkautensa mukaisesti täyttävä kaikki teidän tarpeenne kirkkaudessa, Kristuksessa Jeesuksessa. Mutta meidän Jumalallemme ja Isällemme kunnia aina ja iankaikkisesti! Amen" (Fil. 4:19-20).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti