20180926

26.9.

Tänään taisimme ottaa enemmän niinkuin levon kannalta. Noustessani 7 maissa oli lämmintä 7.1 astetta. Taivas oli harmaa. Sateli tihkua ja tuuleskeli. Juotuani kahvia ja syötyäni ohrarieskaa kävin viemässä Danielin ja Emilian kouluun 8:ksi.

Palattuani pötkin uudelleen sänkyyn ja nukkumaan. Sittempä se olikin kello jo yli 11 kun nousin. Marja-Leena nousi aikaisemmin, mutta tuli vielä joksikin aikaa lepäilemään.

Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Markuksen evankeliumia. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Katselimme vähän netistä paikkoja, missä voisi käyttää "lentävää leppäkerttua" - asuntovaunu - kaasujuttujen koeponnistuksessa. Katsastettavakin se on tämän vuoden aikana.

14 kävin hakemassa Emilian koulusta meille. Danielinkin luulin tulevan kyytiin, mutta hänellä olikin bändikerho. Satoi..

Söimme - rusakkopaistia. Emilia jätskiä ja jotain muuta. Emilia neuloi pipoa - koulun käsityö. Hyvin näkyivät puikot heiluvan.

15 haimme Emilian kanssa Danielin koululta. Vein lapset heille. Satoi. Danielilla oli puusta rakennettu auto repussaan - koulutyö. Sanoi, että rakentelee sen kotona valmiiksi. Vilautti repustaan. Mukavannäköinen piili.

Menin lenkille Mannilan pururadalle. Ennen sinne menoa kävin kuitenkin samalla reissulla Rantalan Jussin kanssa monistamassa. Kiitos Jussille! Sen jälkeen olikin mukava mennä 6 km kävelemään tavallista kävelyä, sillä sade oli lakannut.

19:ksi menimme4 M-L:n kanssa Rukousiltaan helluntairukoushuoneelle. Haimme Salmen mennessä mukaan. 10 henkeä paikalla.

Tulimme tilaisuudesta kaupan kautta kotiin. Söimme iltapalaa ja joimme teetä. 8 astetta lämmintä.

Siunausta!

Ps. "Olkaa toivossa iloiset; ahdistuksessa kärsivälliset; rukouksessa kestävt" (Room. 12:12).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti