20180924

24.9.

Kotisängyssähän sitä taas heräilimme - minä tällä kertaa varemmin. Ei satanut. Lienee ollut 6-7 astetta lämmintä. Söin aamupalaa ja join kahvia. Luin markuksen evankeliumia. 
Laitoin lähtiessän itulen takkaan.

Otin Emilian ja Danielin kyytiin ja vein heidät kouluun 9:ksi. Jatkoin Timolle ja Pialle, Höytiälle. Taisi jo aurinko alkaa paistelemaan. Menin ajamaan ennen lapinreissua sahaamiani pintoja liiteriin peräkärryllä auton kanssa. Kun Pia kävi meni hakemaan Milenan kerhosta kävin syömässä. Milenakin tuli puuhommiin  Piakin oli parin kuorman aikana mättämässä puita kärryyn ja liiteriin. Minja istuskeli tyytyväisenä rattaissa - sen kun vain naureskeli veikeän näköisenä kun katseet kohtasivat. 16.30 maissa söimme taas kun Timo tuli töistä. Kahvia tietenkin juotiin aina ruuan jälkeen. Timo ja Pia tulivat syönnin jälkeen purkamaan kuormaa. Milena ja Minja olivat mukana myös. Vielä muutaman isomman puun sirkkelöikin Timo. Taisin ennen 18 lähteä ajelemaan kotia kohti.

M-L oli tänään siivonnut "lentävän leppäkertun". asuntovaunun. Minä työntelin sen omaan mökkiinsä, ettei ole sateessa jos/kun sellaista taas tulee. Laitoin takkaan tulen. M-L oli neulomassa kun tulin kotiin.

M-L kävi kylällä kaupassa. Söin iltapalaa ja join teetä.

On ollut aurinkoinen päivä. Hyvä hommailla puita korjuuseen.

Siunausta!

Ps. "Mutta Jumalan Sana menestyi ja levisi" (Apost. teot. 12:24).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti