20180912

12.9.

Klo 7 oli lämmintä 11.1 astetta. Taivas oli harmaa. Yön aikana satoi useaan otteeseen, että katto vain kohisi. Aamupalaa ja kahvia. Luin Matteuksen evankeliumia.

Lähdin ajelemaan "vaarin hommiin" kohti Höytiää, Timolle. Vein samalla matkalla Emilian ja Danielin kouluun. Kosteaa oli keli. Loppuosuudella, hiekkatiellä, tuli Miro mopollaan vastaan - samoilla tienoilla kuin eilen aamullakin. Koulureissu oli kyseesä.

Menin "Timoille" selvittyäni heti sirkkelin ääreen pätkimään sahauspintoja - jota homma eilenkin tein. Oli sateinen päivä. Kastelikin. 

Milena kävi ennen puoltapäivää hakemassa minut syömään. Toimellinen tyttö. Hyvät ruuat ja kahvit taas oli tarjolla Pian toimesta. Milenan pikkusisko, Minja, on myös "mukava veitikka". 

Ruokatauon jälkeen kostealle työpaikalle. Välillä tuli vettä kovastikin. Kun Timo tuli töistä, kipitteli Milena jälleen luokseni sahauspaikalle - kutsumaan syömään. Tarjokka oli tortilloita hyvillä täytteillä. Kahvin kanssa maistuivat hyvin. Ensimmäistä kertaa näin, että Minjakin jo nousee esim. sohvan viereen seisomaan ja ottaa askeleita siinä. 

En mennyt ruuan jälkeen enää "rantteelle" vaan lähdin ajelemaan kotia kohti.

Laitoin saunan lämmite. Kahvin jälkeen pääsin lauteille. Mukava märän päivän jälkeen saunoa.

19:ksi menimme M-L:n kanssa helluntairukoushuoneelle Rukousiltaan. Tarmo Moisio johti ja puhui. Sai tuoda esille ajatuksiaan toisetkin. Rukousta - 13 henkeä.

Tulimme kokouksesta kaupan kautta kotiin.

Iltapalaa ja teetä.

Siunausta!

Ps. "Sillä sana rististä on hullutus niille, jotka kadotukseen joutuvat, mutta meille, jotka pelastumme, se on Jumalan voima" (1. Kor. 1:18).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti