20180927

27.9.

Oli kova tuuli noustessamme. Marja-leena kävi viemässä Emilian ja Danielin kouluun. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Markuksen evankeliumia. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Kirjoitin SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteisen rukousrintaman Rintamapostin. Eihän se minulta niin käden käänteessä onnistu. Rukoillen kuitenkin taas sen halusin tehdä.

M-L leipoi ja laittoi ruokaa. Hän haki myös Emilian koulusta meille.

Laittelin s-postilla rukousrintamaan kuuluville uuden Rintamapostin, sekä SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteisen rukousillan kutsun/julisteen. 

13 hain Danielin koulusta meille. Söimme. Kahviakin.

Laitoin kristittyjen yhteisen rukousillan kutsuja kuoriin.

Ajelin lenkille Mannilan pururadalle. Ennen sitä kuitenkin monistimme Rantalan Jussin kanssa. Kiitos Jussille! 6 km juosta hissuttelin. Liekkö n. 8-9 astetta ollut lämmintä. Samalla reissulla jakelin joihinkin lähellä oleviin rukousrintamalaisten postilaatikoihin ja -luukkuihin Rintamaposteja ja rukousiltakutsuja. Laittelin lisäksi kuoriin Rintamapostit ja vein kirjeet postiin.

Olimme sopineet Danielin ja Emilian kanssa, että menemme "iltapalalle" Halpa-Halliin klo 18 - ts. hampurilaisille. Aikataulu meni niin mukavasti, että minun ei tarvinnut kotona käydäkään. Terhi-marja toi lapset sinne ja shoppaili itse kaupassa. me nautiskelimme kahvilan puolella.

Hampurilaisten jälkeen kävin vielä viemässä postia yhteen kirjelaatikkoon ja tankkaamassa. Sitten kotiin. Emilia ja Daniel taisivat käydä ensimmäisessä varkki-illassa.

Kotona laitoin ensitöikseni takkaan tulen. M-L neuloi.

Denis soitteli kohta saunaan, joten menin hänen kanssaan hikoilemaan löylyihin. Yhden ison männyn oli tuuli saanut nurin tuossa meidän alueen tienhaarassa.

Saunan jälkeen kotona iltapalaa ja teetä.

Siunausta!

Ps. "Pitäkää pyhien tarpeet ominanne; harrastakaa vieraanvaraisuutta" (Room. 12:13).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti