20180901

1.9.

Lauantaita. Marja-Leena nousi aikaisemmin valmistelemaan huomisen lähetyskahvistelua seurakunnassa. Kun minä pääsin jaloilleni olivat Terhi-Marja ja Emilia meillä - hakemassa tarjoiluun liittyviä juttuja. Taivas oli harmaa. Aurinko tosin kuumotteli pilven takana - ja alkoi kohta näkyä ja paistella. 16 astetta lämmintä. Lämpimästi vaihtui syksyinen kuukausi.

Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Matteuksen evankeliumia. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

M-L kävi kylällä kauppa-asioilla. Kun hän tuli lähdin minä viemään Rintamaposti-kirjeet postin kuljetettavaksi. Samalla kävin 6 km juoksuhissuttelulenkillä Mannilan pururadalla. 19-20 lämmintä. Tullessani kotiin valmisteli M-L huomisia tarjoiluja. 

Ruokaa ja kahvia.

Laitoin pressusaunan kiukaan alle tulen takapihalla. Sen kuumennettua kävimme M-L:n kanssa saunomassa. Ensimmäisen kierroksen saunoin yksin ja käyttelin vastaa. Toisella kierroksella M-L tuli mukaan.

Keittelin saunakahvit. Seurasin Suomi-Ruotsi yleisurheilumaaottelua - erityisesti siksi, että siellä oli tänään myös kävelymaaottelu.

Eiköhän mennä huomenna kirkkoon, tai rukoushuoneeseen! Helluntaiseurakunnassa, Matinkuja 1. on Ehtoolliskokous ja sen jälkeen kahvitarjoilu lähetystyön hyväksi - ja taitaapa olla niin, että M-L ja T-M tarjoavat sen myös M-L:n 70 v merkeissä.

Siunausta!

Ps. "Minulla ei ole sen suurempaa iloa kuin se, että kuulen lasteni vaeltavan totuudessa" (3. Joh. 1:4).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti