20180928

28.9.

Vuolijan piti eilen lähetellä Rautasaaren Vesalle sydämellisiä nimipäiväonnitteluja. Net tulevat tässä nyt! Tänään on Arjan päivä. Siksipä meidän horisontista tulee vielä tässäkin sydämelliset onnittelut Kuusjärven Arjalle, velimiehen vaimolle, sinne kotikylälle!

Plussan puolella oli 0.2 astetta noustessani. Aurinko oli metsän rajassa. Taivas sininen. Juopasin mukillisen kahvia ja kävin viemässä Emilian ja Danielin kouluun 8:ksi. Lasit autossa olivat tiukassa jäässä. Tarvaalan suoralla kävi mittari i:ssä pakkasasteessa. 

Palattuani koulukyytireissulta söin uunipuuroa karppisokerin ja kanelin kanssa, ynnä maidon tietenkin. Ol hyvvee.

Tein valmisteluja viisumianomusta varten - kutsu kun minulla jo olikin. M-L nukkui tänään vähän pidempään.

12 hain Emilian ja Danielin koulusta meille. M-L paisteli lettuja, joita porukalla söimme - kahvin kanssa hyviä. Sitä ennen oli syötävä ruokaakin.

Kävin kylällä vakuutusyhtiössä. Se kun pitää olla matkavakuutus voimassa, että saa viisumin. Tullut myös muutoksia sen hommaamiseen kun olen täyttänyt 70 v.

Palailtuani kylältä kotiin olivat koululaiset lähteneet kotiin.

Ajelin Mannilan männikköön, jossa juosta hissuttelin pururadalla 6 km. Aurinko paistoi siniseltä taivaalta. Järvi ja lammet olivat mukavan näköisiä.

Laitoin tulen takkaan. M-L välillä neuloskellut tänäänkin.

Täyttelin netissä viisumianomuskaavakkeen. Välillä soittelin Terhi-marjalle ja kyselin ohjeita. Ajattelin, että ennätänkö 20 minuutissa, joka siinä on aikaa täytellä. Tällaiselle takametsien  miehelle ihan tekemistä. Minulla kun on sellainen kutsu, että anomusta ei voi kirjoittaa muuta kuin juuri sellaiselle sähköiselle lomakkeelle. Tämä viisumihomma oli mielessäni "projekti" tälle päivälle.

Iltapalaa ja teetä.

Siunausta!

Ps. "Olkaa veljellisessä rakkaudessa helläsydämiset toisianne kohtaan; toinen toisenne kunnioittamisessa kilpailkaa keskenänne" (Room. 12:10).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti