20180913

3.9.

9 astetta lämmintä klo 7. Harmaa taivas. Aamupalaa ja kahvia. Luin Matteuksen evankeliumia. 

Kävin viemässä Danielin ja Emilian kouluun pyörineen. En jatkanut vielä Höytiälle puuhommiin kun Marja-Leenakin halusi lähteä sinne. Kävimme kylällä kaupassa ennen lähtöä ja menimme sieltä suoraan "Timoille".

Peille päästyämme astelin sirkkelin viereen ja aloin pätkiä sahauspintoja, joita on runsaasti. M-L meni sisälle. Aluksi oli pilvistä ja tuulista, mutta ei satanut. Aurinko alkoi paistaa. Milena ja mummi kävelivät pellonlaidassa olevan luumupuun luokse, jossa oli kypsiä luumuja. Samalla kutsuivat minua syömään. Jälleen söimme hyvää ruokaa - Pia, Milema. mummi ja minä. Jäliruuaksi hyvät kahvit maistuvien kastettavien kanssa.

Ruuan jälkeen jatkui sirkkelöinti. Pätkittyjen kasa kasvoi ja pätkimättömien pieneni. 15.30 jälkeen Milena ja mummi menivät jälleen pellonlaidassa olevalle luumupuulle ja toivat minullekin maistiaisia. Makkeita olivat. Samalla kutsuivat minua kahville. Peittelimme puukasan pressulla M-L:n ja Milenan kanssa. Timo oli tullut töistä ja tuonut hyviä pizzoja, joita kahvin kanssa napsittiin. Pieninkin prinsessa - Minja - istuskeli pöydän päässä ja hymyili. Talonväki lähti kylään - vieraisille - samaan aikaan kun me kotia kohti. Tosin emme menneet kotiin suoraan, vaan Denikselle, jossa oli sovittu vaihdettavaksi öljyt meidän autoon. Niinpä ajoimmeiin heti montulle Avensiksen. Denis vaihtoi öljyt Lahtelan pentin avustuksella, joka sattui olemaan siellä myös. Emilia ja Daniel olivat menneet uimaan -uimahalliin.

Tulimme kotiin. Luimme lehdet.

Iltapalaa ja teetä.

Siunausta!

Ps. "Simon Pietari vastasi ja sanoi: Sinä olet Kristus, elävän Jumalan Poika" (Matt. 16:16).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti