20180905

5.9.

16.2 lämmintä nousun aikaan auringon puolella. Sininen taivas ja auringon paiste. Marja-Leena oli käynyt viemässä Danielin ja Emilian kouluun. Aamupalaa ja kahvia. Luin Matteuksen evankeliumia. Luin vähän kirjaa. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

M-L haki Emilian ja Danielin koulusta meille. Kävivät samalla reissulla kylällä kaupassa.

Syötyäni - erinomaisen hyvää kaalijauhelihakeittoa - hieman kirjoittelin ylös asioita - en näitä, vaan muita.

Kävin 6 km juoksuhissuttelulenkillä Mannilan pururadalla. Yli 20 astetta lämmintä. Mennessäni vein Danielin ja Emilian kotiin.

Lenkin jälkeen menin hetkeksi "Terhien" pihaan halkomaan puita. Denis sahaili isompia moottorisahalla ja pienempiä kevytsirkkelillä. Danielkin oli hetken heittelemässä muita kehikkoon. Lämmintä.

19:ksi menin helluntairukoushuoneelle Jesaja62-rukousiltaan. Kati Rautasaari johteli ja puhui. 10 henkeä. Ei ilmeisesti ole tarvetta rukoilla - vaikka olisikin tarvetta rukoilla. Rukouksen edellytys on, että tulee tarve rukoilla. Silloin tapahtuu niin, että asiat, jotka pitivät aikaisemmin pois rukoilemasta, eivät ole niin merkittäviä, että enää estäisivät sen. Kaikkina aikoina Jumala on vienyt ihmisiä rukoukseen kasvojensa eteen. Ihmiselämää voivat kohdata niin monenlaiset asiat, jotka tekevät rukouksen tärkeäksi - tulee tarve rukoilla. Kun Jumala aikoo tehdä jotakin kansansa keskellä - tai paikkakunnalla - Hän vie kansansa rukoukseen. 

Iltapalaa ja teetä.

Siunausta!

Ps. "Teillä ei ole, sentähden ettette ano..." (Jaak.2b).

Nuotioiltakin on jo ovella. Mitä, jos tulisit!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti