20180902

2.9.

Syyskuun ensimmäinen sunnuntai. Tässä vuolija naputtelee tätä yksinkertaista ns. blogiaan - ts. merkkailee päivän asioita ylös, tavalla, joka on tullut otetuksi tavaksi. Eli, kukin taaplailee tyylillään.

Marja-leena nousi tähän päivään ennen minua - tekemään valmisteluja tämän päivän lähetyskahvitukseen. Noustessani oli lämmintä 14.4 astetta. Maisemassa oli aikamoinen sumu. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Matteuksen evankeliumia. 

Kannoimme M-L:n varaamat tarjoilussa tarvittavat ainekset autoon ja haimme 9.30 maissa Terhi-Marjan tarjoilujuttuineen kyytiin. Osa tarjottavista oli viety jo rukoushuoneen jääkaappiin. Vietyäni äidin ja tyttären rukoushuoneelle, kävin viemässä yhteen postilaatikkoon Rintamapostin ja hain Salmen kyytiin. Menimme 10:ksi rukoushetkeen helluntairukoushuoneen alakertaan - 7-8 rukoilijaa. Rukoilimme veljeni puolesta myös.

Ennen kokouksen alkua jaoin muutamat Rintamapostit, niille, joille olin varannut sen annettavaksi käteen. Klo 11 alkoi yläkerrassa Ehtoollisjuhla, jonka johti Arto Riihinen. Hän toi esille lyhyesti myös Sanaa. Sven Loosen antoi infoa lapsityöstä ja luki vähän Sanaakin. Yhteislauluja laulettiin. Veikko Rahkonen puhui asiaa elämänsä esimerkkien kautta - ei ollut liian pitkä, sopi hyvin tilaisuuteen. Kello ei saa hallita hengellistä tilaisuutta. Veikko johti väkeä rukoukseen veljeni puolesta. Inkeri Riihinen puhui hyvin tärkeästä aiheesta. Osallistuimme ehtoollisen viettoon. Hyvä tilaisuus. Lapsille oli pyhäkoulu alakerrassa. Kokouksen jälkeen joimme M-L:n ja Terhi-Marjan tarjoamat täytekakkukahvit -M-L:n 70 v kahvit - jonka tuotto meni lähetystyön hyväksi. Tuotto oli hyvä.

Tilaisuuden jälkeen ajelimme Deniksen ja Danielin kanssa kotiin - M-L ja T-M jäivät selvimään tarjoilujen jälkiä. Vietyäni D.n ja D:n kotiin kävin vaihtamassa lenkkivaatteet ylle - sillä sitä täytekakkua tuli taas syödyksi - ja menin Mannilan pururadalle 6 km ju8oksuhissuttelulenkille. Himpun yli 20 astetta lämmintä. Palattuani lenkiltä tulivat M-L ja T-M tarjoiluhommista kotiin.

Laitoin pressusaunan kiukaan alle tulen. Söin.

Kun olin heitellyt häkälöylyt ja vetänyt pressun kehikon päälle, ilmoitin Denikselle ja toisille, että sauna on valmis. menin itse edeötä napottelemaan löylyä ja vastaa heiluttelemaan. Deniskin saapui heti kohta. Välillä vilvuuttelimme takapihalla. Mukava sää.

Iltapalaa ja teetä.

Siunausta!

Ps. "Totisesti, totisesti minä sanon teille: joka ottaa vastaan sen, jonka minä lähetän, se ottaa vastaan minut; mutta joka ottaa vastaan minut, se ottaa vastaan hänet, joka on minut lähettänyt" (Joh. 13:20).

Tulehan tulille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti