20191013

13.10.

Sydämelliset nimipäiväonnittelut meidän harmaapäiltä Suomalaisen Tanjalle!

Sunnuntai. Ylös suht´hyvissä ajoin. 2 astetta lämmintä. Harmaata. Aamupalaa ja kahvia. Luin Sananlaskujen kirjaa.Muutamia valkoisia hiutaleita leijaili taivaalta.

10:ksi menimme Marja-Leenan kanssa helluntairukoushuoneen alakertaan rukoushetkeen - 7 henkeä. 

11 alkoi yläkerrassa Sunnuntaijuhla. Anne-Maria Hyppönen johti ja puhui. Hannu-Heikki Hyppönen piti saarnan. Anti oli molemmilla hyvää. Sonja Lampinen ja Hannu-Heikki Hyppönen johtivat alussa ylistykseen. Toimi hyvin. Sonjalla harmonikan- ja Hannu-Heikki flyygelin takana. Erityisesti kiinnitin huomiota siihen, miten Sonja johti ylistystä - seoli johdettua ylistystä. Lopussa hän lauloi flyygelin säestyksellä omiakin laulujaan, joita syntyy uusia. Uskon, että niitä kuullaan vielä äänitteellä. Hyvä tilaisuus. "Turhaan ette tänne tulleet..." -laulun sanoinkin sen voisi sanoa.

Paluumatkalla M-L kävi kaupassa.

Kotona söimme uunissa paistettuja siikoja - joita Denis oli tuonut meille - ollessani Tampereen reissulla. Kahvia myös ryypiskelimme.

Lähdin ja kävelin 16:ksi Vapaakirkkoon Musiikkijumalanpalvelukseen. M-L tuli autolla. Varikset olivat laulamassa. Välillä kuulimme heidän todistuksiaan. Hyvä tilaisuus. Ilmanmuuta - kun oli mahdollisuus - kutsuin ihmisiä perjantain kristittyjen yhteiseen rukousiltaan. Oli hyvä tilaisuus.

Paluumatkankin kävelin kokouksesta kotiin. M-L käveli vastaanpäin ja kanssani kotiin. Minulle tuli liki 11 km tallailua.

Iltapalaa ja teetä.

Denis soitteli saunaan. Hänen kanssaan löylyttelin. M-L oli myös mukanani reissussa. Saunomisen päälle juuri uunista otettua VHH-pizzaa.

Ennen 21 olimme kotona.

Teron perheeltä tuli kuvia tänään helsingin suunnalta. Olivat viettelemässä syysloman alkua siellä.

Siunausta!

Ps. "Me tiedämme, että olemme Jumalasta, ja koko maailma on pahan vallassa" (1. Joh. 5:19).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti