20191026

26.10.

Sydämellisiä nimipäiväonnitteluita täältä meiltäpäin, vuolijalta ja hänen vaimoltaan, Pimiän Ninalle ja Ruutisen Ninalle!

5.2 lämpöasteen Lauantai-aamuun saimme tänään heräillä. Taivas oli harmaa, mutta reunalta "auki", niin, että aurinko pääsi paistelemaan oikein hienosti. Illalla alkoi tuuli, joka oli aika kovaa. Aamulla huomasimme, että laavun päältä oli pressu puoliksi revennyt pois.

Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Sananlaskujen kirjaa. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

13:ksi ajelimme M-L:n kanssa Jyväskylän kristilliselle koululle, jossa oli Mission Possiblen tilaisuus. Yhdistys tekee todella laajaa työtä katulasten parissa monessa itäeuroopan maassa. Uskomaton tarina alusta alkaen. Jumala voi tehdä pienestä suurta. Näky on tärkeä. Voisin paljonkin kertoa asiasta, mutta en nyt sitä tee. Lopuksi oli kahvitarjoilu. Mukava oli tavata tilaisuudessa tuttujakin.

Em. tilaisuuden jälkeen "venasimme" kaupungilla. 16.30:ksi menimme ravintolaan, Harmooniin. Söimme siellä "kolmen ruuan" illallisen. Lapsemme perheineen ostivat meille sinne lahjakortin 1.6. olleen 50 v hääpäivämme johdosta johdosta, Olemme sen käyttöä "säästäneet" ja nyt satutimme muutamia asioita samalle reissulle. Tässäkin vielä suuret kiitokset lahjan antajille! Oli mukava lahja - ja harvinaista herkkua meille, jotka emme yleensä ravintoloissa käy!

Harmoonista menimme yliopiston juhlasaliin 18:ksi - 5-10 min. myöhässä - IRR-TV:n syyskiertueen tilaisuuteen. Roberto ja Sara Brandaon konsertti oli siinä se juttu. Roberto on brasilialainen syntyjään. Hänen vaimonsa kosketinsoittimella jossakin laulussa.ja toimi miehensä tulkkina - vaikka hänkin kyllä taitaa suomeakin jollakin tavalla.Taustojen kanssahan he esiintyivät enemmälti. Oli kyllä hienoa musisointia. Ari Talja kertoi IRR-TV:n työstä ja Onni Haapala jr puhui lopuksi.

Sittenpä huristelimme kotiin. Lämmintä 4 astetta. Heti 21 jälkeen olimme kotona.

Iltapalaa ja teetä.

Kävin lauantaisaunan löylyissä.

Kellojahan niitä taas pitää veivata "kesäänpäin" - kesäänpäin, niinkuin keväälläkin. Ja huomenna kirkkoon, rukoushuoneeseen, temppeliin - mikä se kunkin kokoontumispaikan nimi onkaan.

Siunausta!

Ps. "Jeesus sanoi heille: "Minun ruokani on se, että minä teen lähettäjäni tahdon ja täytän hänen tekonsa" (Joh. 4:34).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti