20191017

17.10.

Tässäpä kiittelee ja onnittelee sulhanen - mallia 17.10.2019 - morsiantaan - mallia 17.10.2019 - kihlajaispäivän johdosta! Olihan se ikimuistoinen ja hieno päivä - tosin vaatimattomissa merkeissä - sulhasmiehen opiskelun ja morsmaikin työn johdosta. Kiiltelevät kuitenkin sormiin pujotettiin ja kihlajaiskahvit baarissa juotiin.Kihlautuminen johti avioliittoon vihkimiseen 1.6.1969. Näin sen on pitänyt mennä. Kiitollisena olen kaikesta Jumalalle ja vaimolleni, Marja-Leenalle. Lapsiakin syntyi kolme kappaletta. He kaikki ovat löytäneet hyvät puolisot. Mukavia lastenlapsia on syntynyt yhdeksän. Vuosia on ollut elämässämme - uskon myös, että elämää vuosissamme.

2.1 astetta noustessani. Taivas oli harmaa - mutta oikea taivas, jonne olemme matkalla, ei. 

Toimittaja soitti heti nousun jälkeen ja haastatteli. Oli eiliten tuolla Saarelan kylän kohdilla odottelemassa meitä "aikuisurheilijoita", kun menimme 16 km reissuamme. Siinä otti kuvia ja haastatteli. Nyt sitten vielä lisää haastatteli.

Marja-Leenallakin leikattu hampaankohta tuntui jo hyvältä.

Aamupalaa ja kahvia. Luin sananlaskujen kirjaa. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Siinä puhutiin avioliiton kolmesta osatekijästä - Mies, vaimo ja Jeesus. Silloin voi odottaa menestymistä avioliitossaan. Yhteistä rukousta pidettiin tärkeänä - sellaista oikeanlaista rukousta.

Olin ajatellut, että tänään paneudun sunnuntain puhumisiin - jota olen kyllä tehnyt jo aikaisemminkin niiden suhteen. Siinäpä sitten menikin paljon aikaa. Toiseen puhumiseen en ennättänyt kajotakaan - vaikka siihenkin olen jo aiemminkin paneutunut.

Satoi hieman "rännäntapaista".

Ruokaa ja kahvia.

Kävin Summassaaren kuntoportailla. satoi vettä. Ei ollut muita. 10 kertaa 153 porrasta menin ylös. Joka kierroksella tein myös 3.30 minuutin kävelyn polkua pitkin. 18 jälkeen olin kotona. 1 aste lämmintä.

Sateet-tilaisuuden kuuntelua Deistä.

Tulet takkaan.

Iltapalaa ja kahvia. M-L leipoi piirakkaa - suolaista, mutta ei liian.

Siunausta!

Ps. "Mutta Jumala osoittaa rakkautensa meitä kohtaan siinä, että Kristus, kun me vielä olimme syntisiä, kuoli meidän edestämme" (Room. 5:8).

Tervetuloa sitten huomenna Vanhalle Kansakoululle! Kutsu tässä:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti