20191030

30.10.

Sydämelliset nimipäiväonnittelut täältä meiltäpäin Blomin Eilalle ja Hurskaisen Eilalle!

Nousussa Keskiviikkoon oli pakkasta 9 astetta, 7 maissa. Selkeää. Laitoin kahvit tippumaan.

Kävin viemässä Emilian kouluun 8:ksi. Palattuani aamupalaa ja kahvia. Luin Saarnaajan kirjaa. Kävin viemässä Danielin kouluun 9:ksi.

10:ksi menin Vuosjoen laavun parkkipaikalle, josta lähdimme aikuisurheilijoiden kanssa sauvakävelylenkille. Meitä oli tällä kertaa viisi miestä. Aurinko paistoi hienosti. 7 astetta pakkasta lähtiessämme. Polku oli luminen kun metsien halki vaelsimme Kourajärven kodalle. Puissakin oli lunta. Kävelimme ripeämpää vauhtia kuin aiemmin. Neljännes matkasta meni 7 minuuttia nopeammin kuin ennen. Kourajärvellä paistelimme pikaisesti makkarat ja lähdimme takaisinpäin. 16 km lenkki. 1 aste pakkasella tullessamme autoille.

Kävin tavoittamassa Emiliaa koulusta, mutta huomasin siellä, että M-L oli lähettänyt viestin, että Emiliaa ei tarvitse hakea. Ajelin hakemaan danielin koulusta kotiin.

Parkkosen hannu soitteli minua puhumaan Majakalle huomenaamuna 10 aikaan. Lupauduin.

Hyvät ruuat odottivat kun tulin kotiin. Söimme ja joimme kanelipullakahvit - joita M-L oli tänään paistanut. Sen huomasi heti, kun ulko-oven aukaisi. 

Kuuntelin Patmos-Radiota. Laitoin tuklen takkaan. Kävin saunanlöylyissä. 

Lueskelin "kirjoitelmaani". M-L neuloi pitkin iltaa.

18:ksi menin - Opetuslapseuskouluun One Way-seurakunnan tiloihin. Tämä oli 8. kerta. Joka illassa on kaksi opetusjaksoa, joten niitä on jo 16 kpl.

Kotiin palattuani iltapalaa ja teetä.

Siunausta!

Ps. "Mutta itse rauhan Herra antakoon teille rauhan, aina ja kaikella tavalla. Herra olkoon kaikkien teidän kanssanne"  (2. Tess. 3:16).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti