20191023

23.10.

Keskiviikkoista päivää. Marja-Leena kävi viemässä Emilian kouluun 8:ksi. 3.5 astetta lämmintä noustessani. Selkeä ilma. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Sananlaskujen kirjaa. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

10:ksi ajelin tuonne Vuosjoen laavun paikkeille. Sieltä lähdimme klo 10 kävelemään maakuntauraa kohti Kourajärven - liekö oikea nimi Kouranjärven - kotaa. Sen kodan viitassa lukee Kouranjärvi. Meitä oli kaksi aikuisurheilijaa lenkillä.. Perillä paistoimme makkarat ja palasimme samaa reittiä autolle. 12 km:n kiepaisu. Sää oli mitä parhain. Aurinko ja sininen taivas.

Kotonapa net sitten Deniksen keittämät muikut maistuivatkin - ja kahvi. 

Jouduin käymään uudestaan vakuutusyhtiön toimistossa hakemassa uuden vakuutuksen voimassaolotodistuksen. Viisumianomus, jonka eiliten lähetin, oli jo perillä ja sieltä tuli s-posti, että nimeni on kirjoitettu väärin siihn vakuutustodistukseen - Kuusijärvi oli präntätty nimeksi. Laitoin uuden s-postilla kun sen niin hyväksyivät.

18:ksi M-L vei minut One Way-seurakunnan kokoontumistilaan Opetuslapseuskouluun. Itse meni kauppa-asioille ja sitten hakemaan Salmen. Menivät helluntairukoushuoneelle ICEJ:n tilaisuuteen 19:ksi. Kaksi luentoa oli Opetuslapseuskoulussa - välissä kahvit ja lopussa lyhyesti ryhmissä oloa.

Pääsin Rantalan Jussin kyydissä helluntairukoushuoneelle kokoukseen - ja ennätin vierailevan puhujan - Martti Kallionpään Seinäjoelta - puheen kuuntelemaan kokonaan.

Kotona iltapalaa ja teetä.

Siunausta!

Ps. "Jumalan, ainoan viisaan, olkoon kunnia Jeesuksen Kristuksen kautta, aina ja iankaikkisesti. Amen" (Room. 16:27).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti